Informasjon fra Bandystyret

De første kuldegradene har endelig kommet, og det er full fart i oppstarten av en ny sesong. Her kommer viktig informasjon fra bandystyret.

Kjøp julegaver på klubbhuset!

 • Vi har mange fine ØHIL Bandy produkter på klubbhuset: bandystrømper, Kosa trenings/joggebukse, ØHIL Bandygensere (litt leveringstid), ØHIL Bandy jakker, ØHIL Bandy luer og bandykøller (kommer inn om ca 2uker) Se http://www.ohilshop.no/collections/bandy
 • SALVA – husk å betal inn salva beløpet, og selg unna posene. Vi har flere sokker og boksere på klubbhuset hvis du trenger julegaver!

Hoslebanen

 • Det nærmer seg innkjøp av ismaskin, vi må ha en ny dugnadsrunde i garasjen – mer info kommer
 • Islegging: Først må vi ha noen dager med kulde så telen setter seg, det er viktig å ikke begynne å vanne for tidlig. Når det er klart for vanning trenger vi innsats fra mange – mer info kommer.
 • Ismaskin: 5 personer har meldt seg til driftsgruppen vi trenger helt sikkert noen flere – gi meg beskjed!

Økonomi

 • ØHIL Bandy har levert god økonomi de siste årene, men i år skal vi oppgradere garasjen, og investere i ismaskin. det betyr at dette blir et litt tøffere år, og vi trenger all hjelp vi kan få. Lokale sponsorer ( DET ER GOD PLASS PÅ ISMASKINEN TIL LOGO), SALVA dugnader, og salg av utstyr fra klubbhuset er viktig inntektskilder – har du andre ideer eller tanker så ta kontakt!

Nye websider

 • ØHIL har fått nye websider. Det meste av innhold fra gammel løsning er nå overført til den nye www.ohil.no .
  For å få sidene operative, trenger vi brukere, både på lags- og idrettsnivå, inviterer klubben til en kort gjennomgang med flest mulig brukere TORSDAG 26. NOVEMBER KL. 1800 PÅ KLUBBHUSET PÅ HOSLE
  Vi har ingen WEB ansvarlig i bandystyret og trenger noen som kan være dette! Har du lyst til å bidra med dette?
  Melder deg på kurset via denne linken:
  https://docs.google.com/a/ohil.no/forms/d/1nKIKlAyBZEofk9nf5nT-5oHaYnlNxn3lPfa6C9Ulh9I/viewform

Trenerkurs

 • Vi må ha flere trenere i klubben og flere foreldre må lære seg bandy, derfor arrangere vi trener kurs FOR ALLE! Bli med på dette!

https://www.facebook.com/events/1484451795193311/

 1. Desember kl 2030 – meld deg på her: http://doodle.com/poll/m9utuzn94uex86ud