Informasjon om Geilo-helgen

Skisamlingen på Geilo nærmer seg med stormskritt. Her er siste info fra arrangementskomiteen! Les nøye FØR du pakker!

Fredag kveld fra kl. 19.00 og frem til ca kl. 21.30 er middagsbuffeten åpen.  På hotellet er det mange hyggelige salonger hvor vi kan samles.  For barna er det lekerom, biljardbord og svømmehall. For de som vil forberede skiene til lørdagens økt er det god anledning til det i smørerom. Kl. 21.30 blir det velkomstmøte for alle i Bardølasalen– vi håper at alle er kommet frem til da.

MELD DEG INN I FACEBOOK GRUPPEN «ØHIL LANGRENN – SKISAMLING BARDØLA»
Vi  ønsker at alle som har en Facebook konto melder seg inn i den lukkede gruppen for samlingen.   Er det behov for å gi viktige beskjeder fra arrangementskomiteen ila helgen kommer vi til å bruke denne kanalen sammen med infoveggen ved resepsjonen.

HUSK Å TA MED:
Ski, staver og støvler tydelig merket med navn – klassisk og evnt skøyting for de som har eget utstyr til dette. Skiene må være renset for gammel smøring, glidet og siklet (skrapet).
Skipose(r) til oppbevaring av ski og staver i skiboden.  Det blir et sted mellom 5-700 par ski og staver på hotellet……;-)
Drikkebelte/rompetaske
Varm bekledning – lag på lag er lurt. Det er 2 økter lørdag så ta med nok skift.
Varme skivotter. Skihansker frarådes.
Ullundertøy eller tilsvarende varmt undertøy
Skismøring Et lite passende utvalg anbefales
Sitteunderlag – Årgangene 2007 og 2008 trenger dette med på lørdagens treningsøkt
Boblejakke/bukse til å være ute og leke i sneen. Årgangene 2001 tom 2004 skal være ute en times tid lørdag kveld og trenger egnede klær.
Kontanter Til kjøp av lodd og saft/bolle-stopp under langturen søndag (kr 50 pr pers)

Skotørker Kjekt å ta med hvis man har

Badetøy

Barn som skal være med på Skileik:
Sitteunderlag
Rumpeakebrett med navn i tillegg til ski
Pulk til søndagens fellestur
Foreldre:
Dagstursekk for å oppbevare ekstra votter ol for barn under øktene. Alle foreldre må belage seg til å hjelpe til under treningsøktene.
Skiantrekk fra «gamledager» til middagen lørdag. Nikkers & Mariusgenser – eller kondomdressen fra 80-tallet? Valger er ditt 🙂
På Bardøla forventer vi at de voksne vil sitte i de hyggelige salongene utover kvelden og at rommene brukes til å sove. Har man med mindre barn kan det være lurt å ta med en Baby-Call.

Viser for øvrig til informasjon som ble gitt i begynnelsen av desember med overordnet program. Dette ligger på ØHILs nettsider.

Velkommen til tidenes største ØHIL langrennssamling 🙂 Vi gleder oss!

Mvh,
Arrangementskomiteen
Epost til arrangementskomiteen kan sendes til ohil.skisamling.2017@gmail.com