Innsamlingsaksjon!

Kjøp din andel i dag og spre dette til alle du kjenner!

  • Innsamlingsaksjonen starter 10 mai 2017 og varer frem til 20.juni. Aksjonen er delt opp i en dør til dør aksjon (10.mai til 21.mai) og en mer generelle innsamling. I ØHIL land er det ca 8500 husstander, hvis alle gir 235kr så er det 2 millioner! Naturligvis kommer vi ikke til å klare å treffe alle sammen, men vi håper også at givergleden fra de som gir, er mer en 235kr. Klarer vi treffe halvparten av husstandene og halvparten av de vi treffer støtter aksjonen med 941kr så har vi også 2 millioner.

Til innsamlingsaksjonen 18. – 21. mai, trenger vi flest mulig som kan hjelpe oss! Klikk her for mer informasjon og påmelding!

Nærmiljøet er den viktigste samarbeidspartneren for å lykkes med dette prosjektet. Innsamlingsaksjonen blir derfor svært viktig og vi håper du hjelper oss å spres budskapet om at et unikt prosjekt er i gang som vil ha enorm betydning for ØHIL som klubb i mange år fremover.

Det er to måter å støtte parken vår på:
1. Kjøp en andel i ØHIL Idrettspark. Pris: kr 1000. Denne kjøper du ved å gå inn her.

2. Bli med å bygg sten for sten. Få navnet ditt på en sten som blir en del av et kunstverk i idrettsparken. Valgfritt beløp kan Vippses til: 83708 eller overføres til kontonummer: 1503.74.53711

HUSK: Du får skattefradrag for alle gaver over 500 kr opptil 25.000. Da må du oppgi ditt personnummer på overføringen.

Les mer på ohil.no/hoslebanen
“en sjanse, en mulighet – gi nå så vi kan realisere idrettsparken!”