Invitasjon til ØHIL Bandyskole

ØHIL Bandy arrangerer Bandyskole for jenter og gutter født i 2010 og 2011 sesongen 2017/2018.

Vi fortsetter suksessen fra i fjor og inviterer jenter og gutter til bandyskole for 1. og 2. klassinger. Vi skal lære å gå på skøyter gjennom lek og mestring. Vi starter opp med innebandy på Eikeli vgs Blå sal kl 18-19, 12 oktober.

Vi vil trene i gymsalen på Eikeli Vgs frem til vi får is på Hoslebanen + noen istreninger i ishall. Hvis kulden ikke kommer vil vi prøve å få istid i Jar ishall eventuelt Stabekk, Bogstad eller Hauger. Når vi får is på Hosle vil vi ha tilbud om trening tirsdager og torsdager. I løpet av sesongen vil vi delta på noen cuper.

Det er mulig å bli med inntil 4 ganger uten å betale påmeldingsavgift (send da mail til jonerlenddahlen@hotmail.com). Vi garanterer plass til de 40 første påmeldte. I fjor ble bandyskolen fulltegnet på kort tid.

KLIKK HER FOR PÅMELDING

Bandyskoleavgift: 1400 kr

Målsetningen for Bandyskolen til ØHIL: Fordi det er gøy!

Gjennom lek og moro skal barna tilegne seg gode ferdigheter i verdens raskeste og morsomste lagspill. For de som ikke kjenner bandy så godt kan man sammenligne det med fotball på is, eller ishockey. Vi spiller med bøyd kølle, ball og etter hvert større banen enn hockey. Bandy er verdens morsomste og raskeste ballidrett – og er en ideell kombinasjon med fotball.

Vi stiller med flotte ungdomstrenere fra klubben, men vi er helt avhengig av at vi foreldre hjelper litt til.

Øhil bandy har de senere årene hatt en oppsving i aktiviteten. Vi har investert i ismaskin som har gjort Hoslebanen enda bedre. På sikt jobber vi for et kunstisanlegg på Hoslebanen. Vi har lag i nesten alle aldersgrupper fra bandyskolen til seniornivå. Vi har også en aktiv pappagruppe som spiller bandy i Jar-ishall hver søndag kveld, her har vi plass til flere. Her er vi opptatt av bredde og ikke topping!

Hva trenger du av utstyr:

PÅBUDT UTSTYR:

Skarpe skøyter, hjelm med gitter (skal du kjøpe ny hjelm så kjøp hvit) bandykølle, samt halsbeskytter.

ANBEFALT UTSTYR:

Kjekt å ha, men ikke nødvendig de første gangene, i prioritert rekkefølge. Kne/leggskinn, albuebeskyttere, bandybukse, bandyhansker og susp.

Vi følger Norges Bandyforbundet sitt program for bandyskoler.

Ved spørsmål kontakt : Jon Erlend Dahlen tlf: 48168309 jonerlenddahlen@hotmail.com

Bandystyret Øvrevoll Hosle IL