J13 og J15 klare for finaler i OBOS cup!

Hele ØHIL bør ta turen til Vallhall i helgen. J13-laget vårt spiller OBOS-finale mot Kolbotn fredag kveld klokken 18.00, mens J15-laget stiller opp mot BVH 12.20 lørdag. Her er hvordan de har kommet seg til finalen.

Roy Jespersen er én av mange trenere på det store J06-kullet som skal spille sin aller siste offisielle kamp for sesongen fredag kveld. Fra og med første kamp i puljespillet har laget vunnet alt i denne turneringen. Den mest spennende og intense kampen var kanskje bortebataljen mot Kjelsås, som har flere kretslagsspillere. Det ble en hard semifinale hvor ØHIL til slutt dro i land en solid 2-0 seier.


Her er Roys egen beskrivelse av veien til finalen:

«Totalt har vi benyttet 27 jenter hvor 19 har spilt to eller flere kamper. Innledningsvis roterte vi mye mellom hver kamp for å gi mange sjansen til å delta, og fra kvartfinalen har vi primært benyttet de jentene som har vært tilknyttet 110%-gruppa.

I begynnelsen av turneringen var vi overlegne i kampene, og når det har tettet seg til har vi også evnet å vinne de jevne kampene. Det har vært mange gode opplevelser, fra den første i vår ute på Nesodden hvor mange av jentene ikke kjente hverandre, til kampen mot Kjelsås hvor vi spiller med enormt balltempo og samtidig «går i krigen» når vi må.

Hvor stort det er å få delta i en slik finale tror jeg ikke jentene evner å forstå før de sliter med å sove fredag kveld, enten av glede eller av skuffelse. Men det å spille finalen er en stor seier i seg selv og et testament til den jobben og det samarbeidsprosjektet det har vært å sy sammen et trenerteam på rundt 12 personer og totalt rundt 65 jenter. Første sesong hvor Jar/Grav og Eikeli/Hosle spiller sammen har vært et eventyr, la oss håper vi kan krone det med seier i Vallhall!»

J06s vei til finalen:

Puljespill:
* Nesodden-ØHIL 0-5
* Grei – ØHIL 1-8
* ØHIL – KFUM 4-2
8. delsfinale:
Oppegård – ØHIL 1-2
Kvartfinale:
ØHIL – Langhus 2-1
Semifinale:
Kjelsås – ØHIL 0-2
Finale:
ØHIL – Kolbotn ??
Vallhall fredag 1/11 klokken 18.00

For de to år eldre jentene på J15 har veien til finalen i OBOS vært litt lengre. De har prøvd og nesten greid det flere ganger de foregående sesongene og i år har de endelig lykkes. Her er årgangsansvarlig og hovedtrener Gustav Weiberg-Aurlands beskrivelse av hvordan det er å nå finalen i OBOS:

«Etter noen år der vi har snubla på målstreken i semifinaler med straffekonk eller ekstraomganger har J04 endelig kommet til finale i OBOS-cup. Det er så fortjent!

J04 har vært privilegerte i alle år med å ha en skikkelig stor tropp med gode fotballspillere. Det har gjort at vi har brukt mange underveis. Ved opptelling har 26 spillere bidratt til at vi nå er i finalen. Det er et tall vi er stolte av. I sesongen siste kamp skal vi gjøre som vi alltid har gjort; Trykke til, vise oss frem og spille fotball! GO ØHIL!»

J04s vei til finalen:

Puljespill:
* ØHIL – Lommedalen 6-0
* Røa – ØHIL 1-4
* Lyn – ØHIL 1-5
Kvartfinale:
Holmen – ØHIL 0-5
Semifinale:
ØHIL – Høvik 3-0
Finale:
ØHIL – BVH ??
Vallhall lørdag 2/11 klokken 12.20

Vel møtt i Vallhall i helgen!