Julehilsen fra ØHIL fotball

Julen nærmer seg med stormskritt og det er tid for oppsummering av året 2018. Et år fylt av sportsglede og masse moro, noen nedturer og flere oppturer!

Ildsjelene – ryggraden i ØHIL fotball!

I en julehilsen må vi TAKKE alle dere ildsjeler som bidrar i ØHIL fotball. TUSEN TAKK til alle som stiller som trenere, årgangsansvarlige og alle nødvendige roller rundt barne-, ungdoms- og seniorlagene, alle dere foreldre/ spillere som stiller med et smil om munnen som cupkomite og frivillige under våre arrangementer (cuper, OBOS miniligaen og damelagskamper) eller andre dugnadsoppgaver. Det er herlig å oppleve positiviteten og engasjementet hos dere alle og flott at dere stiller opp for at vi skal gi barn og ungdom (og noen voksne) muligheten til å spille fotball. 


Anleggsutvikling – en liten up date

Vi er fremdeles en av klubbene i Bærum med dårligst banekapasitet. I 2018 har vi rehabilitert Jarmyra kunstgress, og i 2019 står Hosle kunstgress for tur.Byggingen av to 5er/en 7er-bane ved Eikeli videregående skole, etter en byttehandel med Bærum kommune, har dessverre vist seg å dra ut i tid på grunn av interne prosesser i kommunen, men vi har stor tro på at dette skal materialisere seg våren 2019.

Det jobbes fremdeles med å realisere en kunstgress- og kunstisbane på Hosle. I forrige uke fikk ØHIL en gladmelding da Sparebankstiftelsen DNB ga kr 499.999.Vi trenger fortsatt en del penger for å få fullfinansiert anlegget, slik vi har målsetning om. Men vi håper på gode nyheter både fra andre stiftelser, private sponsorer, Kulturdepartementet og Bærum kommune. Ta kontakt med klubben dersom du har lyst til å hjelpe til med prosjektet eller har gode tips.

I høst har klubben også ferdigstilt en treningspark utenfor klubbhuset. Vi håper mange av våre lag legger inn alternative og skadeforebyggende treningsøkter her!

På det lille gressfeltet ved klubbhuset (Per Berg arena), har det blitt satt opp et ballfangernett i høst. Banen skal nå deles mellom fotball og de yngste baseballspillerne i klubben.

Sportslig utvikling

Et nytt kull med 130 spillere fra 2011-årgangen startet opp i april, og vi er nå ca 900 spillere i alderen 7-12 år, dessverre valgte hele kullet på Bekkestua å starte i Haslum. Vi erfarer at konkurransen er tiltagende i barnefotballen.

ØHIL Tine fotballskole ble i 2018 kåret til årets fotballskole i NFF Oslo, vi er stolte!

Høsten 2018 var vi så heldige å få Bjørn Frode Strand med på laget som klubb- og trenerutvikler. Vi har stor tro på, at med ham med på laget, så vil vi heve kvaliteten på feltet og innen sport generelt. Vi har allerede ansatt en heltidstrener og er i prosess for å ansette ytterligere to, dette vil heve både treningene på guttesiden i ungdomsfotballen, men ikke minst kvaliteten på akademiet vårt. Dette har vi stor tro på og vil komme tilbake med mer informasjon til aktuelle årganger. Vi planlegger å få på plass en fotballfritidsordning fra 1.april (utvalgte årganger i en testfase) og full utrulling fra august.

Avslutningsvis vil vi takke spesielt våre draktsponsorer DNB, Viken Fiber, Kiwi, Bilia Skøyen og Nobel catering og cupsponsorene BDO, Lip Smackers og DNB for den støtten de gir til ØHIL fotball. Bruk dem hvis du kan!! Er du eller din bedrift interessert i å sponse oss, enten via arenareklame eller satsningsområder, ta kontakt. 

Varmen på DNB arena vil være avslått i perioden 20.desember til 2.januar, men banen blir brøytet.

Nå skal det snart bli godt med litt avkobling og tid med familien, og vi benytter anledning til å ønske alle god jul og godt nyttår fra ØHIL fotball!

 v/ styrets leder Tom Brinck-Mortensen og administrativ leder KirstenVanberg