Bak fra venstre: Max Marcussen, Magnus Gjøsund, Johan Braathen, Ole Andreas Flatseth, Håvard Johnsen, Lars Egil Kvitli, Erlend Syljuåsen, Per Kristian Salveson. Foran fra venstre: Daniel Nyvoll, Henrik Østgaard, Øyvind Hjermstad, Henrik Norderhaug, Daniel Slapsø Tesli, Trener Pål Magnus Flatseth, Keeper Jørgen Pettersen

Juniorlaget i kvartfinalen i NM

ØHIL Bandy juniorlag har kvalifisert seg til kvartfinalen i NM!

ØHIL Bandy juniorlag har kvalifisert seg til kvartfinalen i NM. Det er nå flere sesonger siden ØHIL sist hadde juniorlag. Denne sesongen har juniorlaget bestått av spillere født 1999, 1998 og 1997. I ØHIL hadde vi kun 9 spillere, alle født 1999. Vi forsøkte derfor å lage et samarbeidslag med Haslum, men dette gikk ikke helt i mål. I stedet kom det 4 tidligere ØHIL spillere tilbake, alle født i 1998. Vi har også vært så heldig å få en spiller født 1997 tilbake på bandybanen. I tillegg har to av våre guttespillere født 2000 vært med på alle kampene til junior. Vi så tidlig i år at dette derfor ble et veldig «nytt» lag, og spillere som har spilt ulik bandy og som ikke kjenner hverandre. Ingen av disse trener for å bli best i Norge, men de spiller bandy, i tillegg til masse annen aktivitet, fordi det er gøy! Det er både orienteringsløpere, skiskyttere, håndballspillere og fotballspillere som prøver å få tid til å være med på litt bandy!

Første del av sesongen ble veldig tøff, mange gode lag, og det tok lang tid før dynamikken i vårt nye juniorlag begynte å fungere. Veldig mange kamper har de vært det beste laget i en omgang. Da første del av serien var ferdig spilt, måtte vi gjennom en junior B serie for å få muligheten til å komme til NM sluttspillet og kvartfinalen. I den siste og avgjørende kampen var alle gutta 100% og spilte sin beste kamp gjennom hele sesongen, dette selv om vi manglet de to guttespillerne som var i U17 VM. Laget jobbet hardt og samlet i 2×45 minutter og knuste Drammen 6-2. Da stod vi igjen som gruppevinnere (på innbyrdesmålforskjell) og er nå klare for kvartfinalen i NM. Det er en veldig god bonus på denne sesongen! Gratulerer til alle gutta, til lagleder Chris Tesli og trener Pål Magnus Flatseth.

Slik spilles NM Sluttspillet i 2017

Junior:

  1. februar 2017Junior: Kvartfinale
  2. mars 2017      Junior: Semifinale 1
  3. mars 2017      Junior: Semifinale 2
  4. mars 2017      Junior: NM-finale

 

Gutt:

  1. februar 2017Gutt: Kvartfinale
  2. mars 2017    Gutt: Semifinale
  3. mars 2017    Gutt: NM-finale