Kampsammendrag ØHIL – Drammen

Dagen for comeback i eliteserien var endelig kommet. 170 tilskuere på tribunen, fint vær og god motstand sørget for en fantastisk ramme for kampen.

At nivåforskjellen mellom lagene skulle være stor var alle forberedt på, og det ble tydelig at Drammen hadde lengre fartstid i Eliteserien enn ØHIL. Etter kvarteret var stillingen 0 – 3, og etter drøye halvtimen viste resultattavlen 0-6. Da synes gutta i hvitt at det var på tide å vise at også ØHIL kan score mål, og kaptein Fabian Jacobsen sørget for årets første scoring. Korttid etter satte Even Lübeck årets andre. Stillingen til pause var 2-7.

I pausen ble det fokusert på defensive arbeidsoppgaver, og det ga tydelige resultater. Etter 20 minutter i 2.omgang var stillingen blitt 3-8. Drammen måtte jobbe mer for å komme gjennom, og samspillet satt bedre og bedre. Ved slutt var stillingen blitt 3-11.

Det var en relativt fornøyd gjeng som oppsummerte kampen i garderoben etter kamp. Det var mange forbedringsområder, men det var også mye positivt. Tempoet er mye høyere enn det man er vant til, men det vil komme etter hvert.

Ekstra morsomt var det at gutte-keeper Simen Bøch Høyer (16) fikk sin debut i Eliteserien, da han kom inn etter 85 minutter. Han holdt nullen med stil!

Nå er troppen klare for det som møter oss på onsdag når Solberg kommer på besøk til Rud. Kampstart klokken 20.30.