Kampsammendrag ØHIL – Ullevål

Etter fadesen i Drammen andre juledag var det et revansjelystent mannskap som møtte opp på Rud, klare for å ta i mot Ullevål. Ullevål er tabellnabo, og ledet med to poeng før oppgjøret. Alt lå til rette for et jevnt oppgjør.

I kjent ØHIL-stil starter de hvite kampen rolig, og lar Ullevål få et lite forsprang tidlig. Gjestene går opp i ledelsen etter drøye 3 minutter. Deretter jevner spillet seg noe ut, men det er Ullevål som får etablert et press. Etter 22 minutter er ledelsen økt til 0-3. En redusering av Henrik Vangdal gir blod på tann, men gjestene øker ledelsen enda en gang før pause, og resultatet viser 1-4.

I pausen er det fokus på det offensive. Dette er en jevn kamp som kan tippe begge veier.

Andre omgang blåses i gang, og for (kanskje) første gang i år er ØHIL det beste laget på banen. Ullevål kommer ikke til sjanser, mens ØHIL brenner flere 100% sjanser. ØHIL flytter laget høyere og høyere for å jage redusering, noe som naturlig nok straffer seg til slutt.

Sluttresultatet viser 1-6, et resultat som ikke forteller hele sannheten.