Kampsammendrag Ready – ØHIL

Å spille mot Norges beste (så langt i år) bandylag er ingen enkel sak, og på forhånd var gutta i hvitt innstilt på at dette sannsynligvis ikke var kampen seier nummer to skulle komme i. Og de fikk rett.

Kampen starter bra, og de første 13 minuttene er det bunnsolid arbeid fra samtlige hvite. Leddene ligger tett, kommunikasjonen er god og alle gir jernet. Etter 13 minutter glipper det dessverre, og Ready går opp i 1-0. Deretter blir det kollektiv hjerneblødning, og innen det har gått 2 minutter og 40 sekunder fra første scoring, er stillingen 4-0. Utrolig irriterende etter en ellers god start. De hvite hever seg noe utover omgangen, men tavla viser 7-0 til pause.

Andre omgang starter noe bedre, og det skal gå hele 20 minutter før Ready igjen får uttelling. Kampen står å bølger litt frem og tilbake, men Ready er definitivt best. Sakte men sikkert øker ledelsen, før kampen til slutt ender på 13-0.

Nå lades batteriene før nesen vendes mot Mjøndalen. Årets eneste seier kom mot nettopp Mjøndalen, og guttene er lystne på å ytterligere 2 poeng!