Kampsammendrag Solberg – ØHIL

Årets første bortekamp var i nydelige Solberg, og etter en transportetappe preget av røde bremselys og kø, var det en motivert gjeng som var klare til å bygge videre på spillet fra kampen mot Ullevål.

Solberg går ut i et høyt tempo, men ØHIL forsvarer seg mesterlig. 3 cornere i mot første 10 minuttene blir avverget, og for andre gang denne sesongen står det 0-0 etter det første kvarteret. ØHILs spillende trener Eivind Thorne får en 10 minutter for hekting, og Solberg benytter muligheten til å gå opp i 1-0 to minutter senere. Solberg fortsetter trykket, og putter 2-0 rett etterpå. Deretter kommer ØHIL mer med i kampen. Endre Tveiten vipper Even Lübeck gjennom Solberg-forsvaret. Even får akkurat køllen på ballen, keeper får ikke kontroll, og Lars Egil Kvitli putter sin tredje for sesongen. Etter scoringen skrur Solberg igjen opp tempoet, og scorer ytterligere to før pause. 4-1 etter halvspilt kamp.

I andre omgang går det bare 2 minutter før Solberg øker ledelsen. Deretter setter ØHIL det defensive, og Solberg må stange i forsvarsmuren i nesten 20 minutter før de til slutt går opp i 6-1.  Deretter følger nye 20 knallharde forsvarsminutter, med blant annet 6 cornere til Solberg. Til slutt glipper det på en corner retur, og 7-1 er et faktum. Max Marcussen pynter på resultatet til 7-2, før Solberg avslutter det hele til 8-2 på overtid.

Alt i alt en godkjent kamp. Solberg har definitivt kontroll på kampen fra start til slutt, men det er mange positive aspekter å ta med seg for ØHIL. Det offensive spillet begynner å sitte, og vi spiller oss til stadig flere målsjanser! Søndag går turen til Gressbanen mot serieleder Ready.