Keepersamling med Ingrid Hjelmseth

Les om hva J2006 EH gjør for å løse keeperutfordringen!

Jenter 2006 Eikeli/Hosle hadde onsdag 25. april «keeper kick off» sammen med landslagskeeper Ingrid Hjelmseth. Ingrid spiller til daglig i Stabæk og er Norges klart beste keeper. Hun fortalte om hvordan hun begynte å spille keeper og om en del av høydepunktene i karrieren. Hun sa også litt om hva som skal til for å bli en god keeper. En lydhør jentegjeng fikk også høre at man må tåle å gjøre feil, og at alle gjør feil i blant. «Keepere er en egen rase og  vi holder alltid sammen», sa Ingrid. Jentene fikk også høre at det beste med å være keeper er å vinne noe sammen med resten av laget og at man må finne motivasjon i både negative og positive hendelser.

Etter at jentene hadde hatt en inspirerende time med Ingrid Hjelmseth var det en topp motivert gjeng som gjennomførte en keeperøkt med våre utmerkede ungdomstrenere Sunniva Lefdal Moen og Henrik Myhre.

J2006 E/H har i år bestemt seg for å satse litt ekstra på de jentene som vil spille keeper. Etter å ha hatt er gryende keeperproblem i 2 år har vi nå 8 jenter som inngår i den nye keepergruppa. Disse jentene spiller alle som utespillere på årgangens tre 9er-lag. I tillegg står de i mål for et av de to andre lagene på seriekamper. Slik sikrer vi at vi får keepere som er gode med beina, samtidig som jentene slipper å spesialisere seg for tidlig. Vi holder alle muligheter åpne i framtiden  – også keeper!