Kiwi (Hosle) ny draktsponsor for ØHIL fotball fra 2017-2019

Kiwi har vært en god samarbeidspartner i mange år, og fra og med neste sesong skal de være med å pryde draktene til alle fotballspillerne i ØHIL. Kiwi Hosle feirer begivenheten med trippeltrumf torsdag 8. desember.

– Vi er stolte over å kunne bidra som draktsponsor av ØHILs 1. divisjonslag og alle andre i fotballavdelingen, sier butikksjef Mads Torgunrud hos KIWI Hosle.
Han oppfordrer samtidig alle av idrettslagets medlemmer eller foreldre om å registrere seg som KIWI PLUSS-kunder, slik at man alltid vil få minst 7,5 % bonus på all fersk frukt og grønt hos KIWI, og 1 % bonus på alle andre varer.

 

Allerede på torsdag 8. desember lønner det seg ekstra mye å være KIWI PLUSS-kunde. Da er det nemlig TrippelTrumf-torsdag hos KIWI med 9,5 % frukt og grønt-bonus og 3 % Trumf-bonus på alle andre dagligvarer!

 

– Det lønner seg med andre ord å legge julehandelen til KIWI denne uken, sier butikksjefen på KIWI Hosle.

 

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du også ta med deg KIWIs 103 sider tykke julehefte helt gratis – fylt med oppskrifter og inspirasjon til julens gode stunder. Du finner også alle oppskriftene og mye mer på KIWI.no/jul.