Klar for påmelding til fotballfritidsordning/ ØHIL-akademiet!

Kunne du tenke deg at barnet hadde spist, gjort lekser og trent før han/ hun var hjemme litt før kl 17? For barn i 3. og 4.klasse er det nå en mulighet i vår pilot med fotballfritidsordning.

Bli med på akademitrening i ØHIL – for perioden 1.april til og med 20.juni.

Påmelding til ØHIL akademiet og fotballfritidsordningen

Vi følger skoleruta og har fri på dager der skolen har fri.

Øvrevoll Hosle fotball ønsker gutter og jenter 7-12 år (fra 2012 til og med 2007) velkommen til akademitrening! Nytt av året er at vi tilbyr fotballfritidsording (pilot) for 2009 og 2010 årgangene. Vi tilbyr da leksehjelp, lunsj og trening etter skolen. Samtidig viderefører vi akademitilbudet alle årgangene.

Vi tilbyr barn fartsfylte treninger med mange ballberøringer i ulike spillvarianter kombinert med trygge og tydelige rammer. Hos oss skoleres gutter og jenter i konsentrasjon, disiplin, respekt, samhold og konkurranseferdighet. Vi ønsker å gi alle som liker å spille fotball muligheten til å forbedre seg i fotball, men enda viktigere er at vi utvikler gode samfunnsborgere.

Vi stiller krav til våre akademitrenere om smittende engasjement, positivitet og tydelig aktivitetsledelse.

Fotball er en av verdens mest allsidige og komplekse idretter. De fysiologiske arbeidskravene i fotball omfatter motorikk, akselerasjon, balanse, hurtighet, styrke og utholdenhet. Mentalt stimulerer fotball konsentrasjon, romforståelse og relasjonelle egenskaper som har stor overføringsverdi til skole og hverdagen for øvrig. Vi anbefaler lagidretten fotball for fysisk og mental fostring.

Prøvetrening Akademiet

SØNDAG 3. mars arrangerer ØHIL prøvetrening for akademiet kl. 14:30-16 på DnB Arena. Alle gutter og jenter 7-12 år er velkommen til prøvetreningen.

Påmelding til prøvetrening gjøres via denne linken

Foreldremøte

I forbindelse med prøvetreningen 3. mars, arrangerer vi også et foreldremøte fra kl. 14:45-15:30 i klubbhuset vårt i Bispeveien 69, som ligger på andre siden av veien fra kunstgressbanen.

Agenda for foreldremøte vil være informasjon om ØHILs akademitilbud, våre verdier og prinsipper, og om den forestående fotballfritidsordningen.

Treningstider Akademiet

MANDAG-TORSDAG kl. 15-16:30 på DNB Arena, Hosle, på kunstgressbanene ved Hosle barneskole.

Kan jeg velge hvilke dager jeg vil?
Ja det kan du, men vi oppfordrer foreldre til å snakke sammen slik at årganger velger samme dag. På denne måten kan vi gi et bedre tilbud til barna.

7-12 år er en motorisk gullalder, og barna lærer teknikk og koordinasjon raskt. På grunn av barns lette kropper og gode blodsirkulasjon, kombinert med et naturlig bevegelsesbehov, restituerer barn raskt og er som skapt for kortintervallaktivitet som fotball. Vi oppmuntrer til så mye aktivitet som lyst og timeplan tillater.

Det er for ordens skyld ingen belastningsmessig risiko forbundet med å kombinere akademi tre dager i uken med skolelagstrening og –kamp. Vær nøye med næringsrik mat og drikke mellom slagene dersom fotball på akademiet og med skolelaget faller på samme dag, så vil barna dra stor nytte av høy treningstoleranse og god motorikk ettersom de vokser.

Informasjon om transport fra skoler til klubbhuset?
Bussruten vil bli planlagt etter at påmeldingene har kommet inn. Tidspunktene vil bli tilnærmet like tidligere perioder.

Fotballfritidsordning (FFO) i ØHIL

I 2019 innfører ØHIL også fotballfritidsordning hvor vi tilbyr transport fra skoler til klubbhuset for leksehjelp, mat og drikke før akademitreningen. Våren 2019 vil FFO være pilot for 3. og 4. klasse (2009 og 2010), mens vi vil tilby FFO for samtlige årganger 7-12 år fra og med oppstart høstsesong i august.

Hva er ØHIL FFO (trolig Telenor Xtra fra august 2019)

I stedet for å være på vanlig SFO, tilbyr ØHIL lunsj og sted til lekselesing før det er fotballtrening kl. 15-16.30. For de som ikke har gåavstand til ØHILs anlegg på Hosle, tilbyr vi henting i buss.

Vår/sommerperioden varer fra 1.april (fra uke 14) til og med 20.juni (til og med uke 24).

Priser for hele perioden (deles opp i 3 terminbeløp unntatt 1 dag som betales i ett beløp)

Antall dager ØHIL akademiet Fotballfritidsordning (FFO)
1 dag 1485  
2 dager 2750 3525
3 dager 3960 4625
4 dager   6175

Påmelding til ØHIL akademiet og fotballfritidsordningen

Les mer om generelt opplegg på akademiet her