INE SVEVER: Ine Strømstad Berre (bildet) svever høyt om dagen. Borte mot Fart ble det scoring og plass på rundens lag i 1. divisjon. Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

Klart for thriller på Ferd Arena Hosle

På lørdag kommer Hønefoss BK til Bærum for denne rundens 1. divisjonsoppgjør på Ferd Arena Hosle- et oppgjør det lukter krutt av. I de fire siste oppgjørene mellom ØHIL og Hønefoss har de blitt scoret hele 22 (!) mål.

I 2020 ble det noe vanvittige 0-6 til ØHIL på AKA Arena, men fjorårskampen på Ferd ble en jevn thriller av de sjeldne. ØHIL gikk tidlig i ledelsen 2-0 etter scoringer av Joshualyn Reeves. HBK utlignet med to raske scoringer før pause. Anja Carlsen Avdal scoret 3-2 i det 76 minutt- en ledelse som holdt seg til 88 minutter. Tidligere ØHIL-spiller Silje Bekkåsen Nyhagen scoret sitt andre for dagen og utlignet dermed til 3-3. Ferd-publikummet stilnet og mye tydet på at ØHIL hadde rotet bort seieren i sluttminuttene. Så skjer det som ofte skjer i fotball; en sen scoring servert Anja Carlsen Avdal avgjør kampen på overtid- årets øyeblikk for ØHIL Elite i 2020. Keepertrener Gisle Olstad har foreviget øyeblikket på YouTube – se den her!

TØFFE DUELLER: I forrige hjemmekamp mot Røa ble det mange tøff tak. Anna Vagstad Brunstad (bildet) var en kriger på banen og ble kåret til banens beste av den lokale publikumsjuryen. Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

– Mer spillende

ØHIL Elites hovedtrener Kjølv Eidhammer forventer en tøff kamp på Ferd Arena Hosle mot en mer spillende utgave av Hønefoss:

Vi møter et godt HBK-lag som har vist seg som mer spillende i 2021. Vi må være skjerpet i 90 min for å få noe ut av kampen. Vi har prestert bra i 2 av 3 hjemmekamper, så vi må fortsette den jobben på lørdag. Det er forventet høy temperatur, men vi er godt trent og skal klare å stå distansen ut lørdag. Vi må være obs på HBKs spisser og deres avslutninger fra distanse. Spennende oppgjør mot en tabellnabo. Det pleier å bli tette og tøffe oppgjør mot HBK på Ferd Arena.

Vi gleder oss til å ta imot Hønesfoss BK på Ferd Arena Hosle førstkommende lørdag. Kampstart kl. 15:00 – vel møtt!

Kampen kan også sees på Direktesport her.