MØTER ÅSANE: Anja Avdal (bildet) og ØHILs damelag møter Åsane til toppkamp på Ferd Arena Hosle. Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

Klart for toppkamp på Ferd Arena Hosle


Alle til pumpene! ØHIL Toppfotball sitt damelag møter Åsane til toppkamp på Ferd Arena Hosle førstkommende søndag. 1. plass mot 2. plass. Bergen mot Bærum. Det er knyttet stor spenning til kampen om topp-to plasseringer i divisjonen og play off-plasser. Hovedtrener Kjølv Eidhammer gleder seg til helgens rysare:

– ØHIL Toppfotball har posisjonert seg til å spille et toppoppgjør mot Åsane søndag 22.5. Vi møter storfavoritten i 1.divisjon til noe vi håper blir et spennende oppgjør. Åsane spilte kvalik mot Lyn i høst, og er et hardtsatsende lag som sikter mot Toppserien. Vi stiller en sterk tropp søndag. Vi er inne i en god periode resultatmessig og jentene ser ut til å være i godt slag fysisk, ferdighetsmessig og mentalt. Seieren mot HBK onsdag viser at vi har fått på plass en god arbeidsmoral og god kapasitet. I tillegg begynner målene å tikke inn jevnt og trutt. Ta turen til Ferd hvis dere ønsker litt underholdning en søndag ettermiddag.

SERIEFINALE: Fjorårets bortekamp ble en seriefinale om å spille kvalikkamp mot Lyn. YouTube: ØHIL Fotball