Knallstart på sesongen for juniorgruppa!

Juniorgruppa har kjempet seg til en 3.plass i J18-serien og en 1. plass i 6. divisjon, med tilsammen 6 seiere, 1 uavgjort og 1 tap på de 8 første kampene i årets sesong! En god sesongoppkjøring på vårparten og gjennom sommeren har vært nøkkelen til suksess.

Foto: Bjørn Engebretsen.

For flere bilder fra kampene, se: https://www.facebook.com/ohiljuniorelite

 

De siste ukene har det altså vært store sportslige prestasjoner for klubbens eldste juniorlag. Spesielt moro er storseieren 36-20 over Son i 6. divisjon. Helt siden 97 og 98 jentene ble slått sammen til et lag har det vært et felles langsiktig mål om påmelding i divisjonsspill. Neste sesong er dette eneste mulighet for våre spillere født 97.

I år ble altså planen en realitet og det har vist seg å være en overkommelig oppgave for jentene. Tabelledelse med 3 av 3 seiere (28-18 mot Gamle Oslo, 21-16 mot Siggerud og 36-20 mot Son) og færrest mål bakover blant alle lagene! Vinnerfaktorene har vist seg å være knallgod keeper bakerst, solid forsvar og hurtig ankomstspill. Sistnevnte og kontringsspill har vært fokusområde i sesongoppkjøringen etter ferien. Vi har aldri vært en lag som har kontret mye, men i år har vi lykkes veldig med det 🙂

 

En annen seier som er verdt å trekke frem er forrige ukes seier over Stabæk i J18-serien. I fjor ble det først uavgjort 18-18 og tap i returkampen 19-15. Nå var det derimot tid for revansje! En fantastisk åpning gjorde at jentene kom opp i en rask ledelse. Til pause stod det hele 14-7! Ledelsen økte i 2. omgang og vi vant matchen 23-13. En sterk lagseier og en deilig revansje mot nabo Stabæk!

 

Et mål denne høsten har vært å ha flere seiere enn tap, samt en bedre sesongstart enn i fjor. Begge disse målene har vi som lag lykkes med. Den fysiske formen er betydelig mye bedre nå, enn på samme tid i fjor. Planen for oppkjøring, som ble laget i samarbeid med Vigdis Holmeset rundt april, har vist seg å være en stor suksess. En lengre avkoblingsperiode ble etterfulgt av noen måneder med 4 treninger uka, i tillegg til egentrening. Det er trening og repetisjon som gjør at en blir god! Alle kilometerne som er tilbakelagt siden april, alle pushups som er tatt, alle øktene på Icon, alle pasninger som er kastet og alle finter som er terpet har gitt jentene et meget godt grunnlag for denne sesongen. Noen treninger har vært mer slitsomme enn andre, men i ettertid er det summen av alle treningstimene som gir resultater!

 

Nå ser vi frem til neste kamp lørdag 31. oktober mot Vestby! Da skal det løpes inn enda flere mål 😉