LEDIGE PLASSER PÅ BANDYSKOLEN 2016/2017


Vi har fortsatt plass til flere deltakere til bandyskolen.

 

Velkommen til bandyskolen 2016/2017. Øhil bandy gleder oss til oppstart. Her er informasjon om hvordan vi ser for oss sesongen.

 

Inne trening på Grav skole stor sal torsdager fra 17-18. FØRSTE TRENING TORSDAG 13 OKTOBER. Her blir vi kjent og øver på køllegrep og føring av ball. Ha på vanlig gym tøy og joggesko. Vi avslutter treningen på Grav skole i slutten av november.

Istreninger, etter som vi ikke har kunstis på Hoslebanen(enda) må vi bruke naboklubbene sine baner. Vi har booket følgende tider:

Jarishall (Storengveien 28, 1358 Jar) 30.10 kl 11-12, 06.11 kl 11-12

Stabekkbanen 13.11, 20.11, 27.11, 04.12, 11.12 og 18.12 kl 10-11 (her er det publikumstid etter trening, så bli gjerne igjen)

Vi flytter over til Hoslebanen så fort vi har is, av erfaring blir det enten rett før jul eller første trening i januar. Treningstider på Hoslebanen vil være tirsdag og torsdag 1730-1845.

Sesongavslutning i begynnelsen av mars.

Til istreningene trenger man følgende utstyr, hjelm med gitter, skøyter, drikke, varme klær (husk hansker) og bandykølle. Vi selger køller på klubbhuset, mens hjelm og skøyter anbefaler jeg XXL, Torshov Sport eller Anton Sport Bekkestua. Skøytene må slipes! Vi ordner med sliping før første trening, men skal dere kjøpe nye skøyter anbefaler jeg dere å få de slipt på Torshov sport eller Morten Rusdal (http://onice.no/) Holder til ved Grini fengsel, anbefaler å ringe på forhånd.

Som i alle andre idretter er det masse utstyr som man kan trenger etter hvert, det meste er helt unødvendig i starten… Men jeg anbefaler bandy drikkeflaske(lang tut så slipper man å ta av gitter for å drikke) hockey/bandy leggskinn, halsbeskytter og albuebeskytter da isen er hard å falle på. Jeg jobber med å se om vi kan tilby en pakke med leggskinn, albue og hals. Kommer tilbake til det på første trening.

PÅ HJELMEN MÅ DET VÆRE NAVN. Ta en bit sportstape og lim den over pannen (gjerne på bak også) og skriv navn på barnet, dette gjør det lettere for oss trenere å lære oss navn. Selv om vi er innendørs de første istreningene er det kaldt i hallen ha på varme klær og ta med drikke.

Foreldremøte Jeg holder et uformelt foreldremøte under første trening. Så hold av den første treningen slik at så mange som mulig kan bli med der. Her informerer jeg litt om treingene, foreldreinvolvering, utstyr mm. Vi er avhengig av foreldre for å få kabalen til å gå opp. Vi er så heldige i år og ha med flere foreldre med bandyerfaring så dette går nok fint.

Det er ikke noe seriespill for denne årgangen, men vi melder oss på cuper i nærområdet.

Påmelding:

Bandyskolen 2016/2017, for de som går i 1. og 2. klasse!