Lotte Steen i full stilling i fotballavdelingen

Lotte Steen er ansatt i full stiling som administrativt ansvarlig for FFO/Akademiet og som trenere for flere lag.

Lotte startet i full stilling i ØHIL fra 1.desember 2019. Lotte er 22 år og er fra Son. Hun har tidligere spilt for Son og Rapid Athene/Ekholt før hun spilte to år i 2.divisjon med Kolbotn.

Lotte startet som trener i ØHIL april 2018 og trente da J19-2. I 2019 har hun trent J17.

Til tross for sin unge alder har hun nå fått en krevende rolle i fotballavdelingen. Den sjansen har hun fått fordi hun har vist en fremragende utvikling gjennom 2019, og det er gledelig at så unge trenerspirer tar sånne steg. Den største enkeltrollen som berører flest personer er rollen som administrativt ansvarlig for FFO/Akademiet.

Lotte sier følgende om hvordan hun kom inn i ØHIL og hvordan er å være i klubben:

Jeg startet i ØHILmed prøvetrening med kEA, men fikk samtidig den tunge beskjeden om at jeg ikke kunne spille fotball lenger. Det første jeg gjorde var å ta trenerkurs, og ble tilbudt trenerjobb i ØHIL. Helt fra jeg startet i den jobben har det tatt opp det meste av min tid, og det har gitt meg veldig mye. At jeg to år senere har fått full stilling i denne klubben er jeg svært takknemlig for. Jeg ser frem til å utvikle meg videre med alle de dyktige folkene som jobber her.

Fra 1.desember 2019 har Lotte følgende roller:

  • Administrativt ansvarlig FFO og Akademiet (påmeldinger, avmeldinger, fravær, buss med mer)
  • Hovedtrener for J13
  • Medtrener på J17/19
  • Medtrener på KEU
  • Trener på 110 % / ivrig
  • Årgangsleder J2009
  • Ansvarlig for drakter

Vi er svært glade for at vi har fått muligheten til å ansette Lotte i en så stor stilling.