Magisk kveld med Naborunden


Endelig var det duket for Naborunden i Sørkedalen etter ett års pause pga. Covid-19. Og for en magisk kveld mandagen ble. Flott vintervær, hvit rim på trærne, tente fakler, nykjørte og perfekte «trikkeskinner» og ikke minst flere hundre forventningsfulle og glade barn. Dette ble en etterlengtet og en flott opplevelse for mange. Så gøy det kan være med skirenn!

At mange barn ikke kunne være med på grunn av karantene og isolasjon var selvfølgelig kjedelig, men det skal være to skirenn til i Naborunden og de har alle noe å glede seg til. Det har vært spesielt utfordrende for arrangementskomitéen i ØHIL Langrenn i år pga. stort forfall i dugnadsvaktene på grunn av karantene. De fleste i komitéen havnet selv i karantene, noe som gjorde det enda vanskeligere. Tusen takk til alle i komitéen og til alle andre som har stilt opp for å arrangere dette flotte skirennet for barna. For å få dette til var det mange som stilte opp på kort varsel, både fra andre årganger enn de som har ansvaret for arrangementet og fra andre klubber.

Nå gleder vi oss til flere flotte skirenn i vinter og ikke minst til de neste rennene i Naborunden i Holmenkollen og på Fossum. Fordi det er gøy!