Originalfoto: Erik Johansen / NTB

Malene Maslø Dunsby er med videre


Navn: Malene Maslø Dunsby
Fødeår: 7. April 2004
Tidligere klubber: Eik Tønsberg, Nøtterøy

Mål for 2022-sesongen: Jeg ønsker å få en full sesong uten skader der jeg kan ta nye steg og oppnå nye mål. Jeg ønsker også å være i en posisjon der jeg kan bidra mest mulig til laget. Mitt hovedmål er å bli en del av startelleveren. I år er året vi skal rykke opp. 

Hovedtrener Kjølv Eidhammer er fornøyd med at Dunsby fortsetter i ØHIL/NTG:

– Malene er med oss i videre i 2022. En skadeforfulgt sesong i 2021 har gitt Malene en ny boost. En hardtarbeidende, taklingssterk og dedikert midtbanespiller med mye vilje og stort potensiale vil garantert bidra til å sette sitt preg på ØHIL i 2022. Vi er glade for å ha med denne talentfulle midtbanespilleren videre.