Malene og Ella på J16-landslaget


ØHIL-spillerne Malene Dunsby og Ella Isaksen Opkvitne ble nylig tatt ut til J16-landslagets treningssamling. Begge jentene går til daglig på NTG Bærum. Les mer om uttaket på fotball.no her.

Begge spillerne er nye i ØHIL i år og har signert ut 2022-sesongen. Malene kom fra Eik Tønsberg i sommer etter en lengre treningsperiode med ØHIL. Vår damelagstrener Kjølv Eidhammer er fornøyd med signeringen.

Hun er en spiller fra Eik som vi ble kjent med for første gang vinteren 2020. En spennende indreløper med stor arbeidskapasitet og gode ferdigheter, og som vi tror kan utvikle seg videre i ØHIL-drakta.

Kim Thomassen fra EIK Tønsberg er også begeistret over talentet fra Tønsberg.

Vi som klubb er utrolig stolt over den utviklingen Malene har hatt de siste to årene hos oss i EIK, hun er utrolig dedikert og overgangen til ØHIL og NTG viser nettopp ønske om å bli best mulig! Et nytt uttak til J16 er veldig fortjent og vi heier på Malene.

ØHIL-trener Eidhammer har også stor tro på Ella som gikk fra Kragerø IF til Stabæk i sommer, men som nå har valgt ØHIL etter en kort opphold hos våre naboer.

Telemarksjente som allerede har vist seg fram som en spiller med gode ferdigheter, god kapasitet og godt trøkk i spillet sitt. En spiller som vi også har tro på også skal utvikle seg videre i ØHIL.

I Kragerø IF hadde hun far, Stig Isaksen, som trener.

– Ella er en veldig dedikert og treningsivrig spiller. Hun har hatt en veldig god treningshverdag med både 2004 årgangen og samtidig trent og spilt 2 år opp. Ved siden av organisert trening har hun drevet med mye egentrening, og alltid lekt med ball både inne i huset og ute, enten med venner, familiemedlemmer eller alene. I tillegg har hun trent en del med gutter.

Takk til NTG og de tidligere klubbene som har gjort en meget god jobb med å hjelpe jentene til der de er i dag. Vi ønsker dem masse lykke til på samling!