Marius er med videre i 2020!

Marius var den første heltidsansatte treneren vi ansatte i 2019, og med hans inntreden fikk akademiet et betydelig løft.

Marius startet i full stilling januar 2019 og har bidratt med å løfte kravene til både trenere og spillere. Det har blitt en helt annen treningskultur på akademiet i løpet av 2019.

Alle barnefotballkullene har fått oppfølging med øktplaner hver uke, og vi lurer ofte på om Marius har flere timer i døgnet enn oss andre.

Marius har også hatt årgangsansvar for G2006 pluss vært hovedtrener for lag G13-1. Kullet har hatt en veldig bra utvikling, og spillere har kommet tilbake og vært svært fornøyd med kulturen som er blitt skapt i løpet av 2019. De øvrige trenerne, Henrik Hov og Kasper Kristiansen, har også blitt fulgt tett opp.

Marius har klart å følge opp alle spillerne i hele årgangen, noe som vi vet er krevende når man har ansvaret for ett lag.

I 2020 skal Marius ha følgende roller:

  • Årgangsleder G2006 og hovedtrener G2006-1
  • Årgangsleder G2007 og hovedtrener G2007-1
  • Årgangsleder G2008
  • Årgangsleder G2012
  • Fagansvarlig og trener for akademiet/FFO
  • Noen andre klubboppgaver tilkommer også

Mange årskull i barnefotballen har gitt tilbakemelding om et sportslig løft i 2019. Nå har vi fått flere trenere som skal ha årgangsansvar fra klubben, men det er mulig Marius vil bidra på alle kull med øktplaner. Det ser vi mer på utover når våren nærmer seg

Vi spurte Marius om hvordan er det å jobbe i ØHIL, og hvordan det første året i ØHIL har vært?

– Jeg trives bedre og bedre i ØHIL som er en klubb i utvikling. Anført av sportssjef Bjørn Frode er kollegiet fremoverrettet og miljøet blant oss ansatte trenere godt. Gleder meg alltid til at vi samles til trenerforum og fagmøter.

G2006 har vært det mest inspirerende innslaget for min del i 2019, en fantastisk fin gjeng, og nå har jeg også fått gleden av å lede en lovende og læringssterk spillergruppe i G2007. I tillegg er jeg veldig fornøyd med at jeg neste år kan være mer til stede på trening i barnefotballen sammen med G2008 og G2012.

Akademiet har også fått et sportslig løft, og det neste, og etter min mening, viktigste steget i utviklingen av fotballavdelingen, er et helårs kamptilbud gjennom akademiet. Det vil maksimere fotballengasjementet og skape et selvforsterkende fotballmiljø, som igjen vil gi oss store, sammensveisede og mestringsdyktige årganger i ungdomsfotballen.

Jeg gleder meg til 2020 og håper på mange år i angrepsretning sammen med ØHIL!

Vi gleder oss også over å ha Marius med oss videre i 2020!