– Mediatårn må vi ha!


-Det er klart vi må få på plass et mediatårn i ØHIL idrettspark! Her skal det spilles kamper og cuper for store og små, hele året og i all framtid, og et komplett anlegg skal vi bidra med å få på plass!

Johan Akselsen er driftssjef i Jar bygg, og fremdeles med på A-laget i ØHIL bandy. Han har vært aktiv i klubben helt siden barndommen. Fram til nå med skøyter på beina, med også med knotter under skoene fra tidlig av.

-Jeg kommer ikke til å legge opp før jeg har fått en sesong på kunstisen i ØHIL idrettspark!

Akkurat det kan bli en diskusjon med treneren, men vi er svært glade for å få med oss Jar bygg på laget for å få ferdig ØHIL idrettspark! Nøyaktig hvor mye vi kommer til å spare i forhold til de estimerte kostnadene er foreløpig usikkert, men at det vil redusere kostnadene våre er det ingen tvil om.

-Dette er et perfekt prosjekt for vår bedrift, der mye av jobben kan gjøres av flinke lærlinger. Dette gjør at kostnadene vil holdes lave, selv om det i seg selv er et prosjekt av en viss størrelse.

Johan har også tidligere vært med på andre prosjekter i klubben, og vi gleder oss til å komme i gang med mediatårnet. Vi planlegger for at dette kan ferdigstilles sommer/høst 2022.

Vi har fått inn mye penger i vår innsamlingsaksjon, og gjort gode grep for å redusere kostnadene for å få på plass et komplett anlegg. Ønsker du eller din bedrift å støtte prosjektet vårt, finnes mulighetene i linkene under!

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_spleis.jpg
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_anonym.jpg
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er 21_bedrift.jpg