Medlemskontingent – Purringer er på vei!

Alle registrerte medlemmer er fakturert medlemskontingent, og vi har nå startet med første purrerunde. Vi ber om kjapp respons på denne betalingen, som er svært viktig både for klubben og den aktive.

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å benytte seg av Minidrett for betaling av medlemskontingent og aktivitetsavgifter. Dette er svært enkelt og gir deg oversikt over alle familiens aktiviteter og medlemskap. Uansett vil purringer som nå sendes ut, ha en PDF av fakturaen som vedlegg.

Alle som deltar i aktivitet i ØHIL må ha et aktivt medlemskap, og betalt sin kontingent. Uten et aktivt medlemskap er du ikke berettiget til å delta i kamp/konkurranse og heller ikke dekket av idrettens forsikringsordninger.

Etter 1. mai vil utøvere uten aktivt medlemskap bli satt som «inaktive».

Merk! Systemet genererer en faktura pr epost-adresse, så familier med flere medlemmer i et familierabattert medlemskap vil få X antall fakturaer. Men disse har samme KID-nummer og kan bare betales én gang.

Klikk her for en intro til MinIdrett.

NB!

Alle utmeldinger av klubben må være skriftlige, en mail til medlemskap@ohil.no er det enkleste (vær tydelig på hvem det gjelder)