TIL ROMA: Mina Shaathun Bergersen går til AS ROMA. Originalfoto: Erik Johansen / NTB

Mina Bergersen på treningsopphold i AS Roma


Vår egen Mina er denne uken på treningsopphold i Associazione Sportiva Roma – bedre kjent som hovedstadslaget AS Roma. Mina har vært på besøk der før, og så er dette også en del av klubbens strategi for internasjonale referanser for spillere og trenere. Det vil mao komme flere nyheter rundt dette fremover.

Roma er en klubb som kjenner ØHIL relativt godt og vice verca. AS Roma som satser mye på jentefotball – spesielt siste perioden, er på herresiden kjent for sine tre seriemesterskap, en seier i UEFA-cupen og spillere som Bruno Conti, Carlo Ancelotti og Francesco Totti. Mina kommer til AS Roma kort tid etter deres triumf i Coppa Italia champions, italienske cupen for kvinner på søndag.

ØHIL ble kjent med Mina første gang vinteren 19/20. Hun trente da med oss og var allerede da ønsket i vårt miljø. Mina valgte da å utvikle seg videre i Sandefjord Fotball. Vi fikk derimot muligheten til å få Mina på laget igjen i 2021, og vi er godt fornøyd med å ha henne som en del av troppen vår. Mina er en dedikert spiller med gode fotballferdigheter både fysisk, teknisk og mentalt. Hun er i fin utvikling, og vi tror at skoleplassen på NTG fra og med høsten 2021 vil bidra til at Mina tar ytterligere steg. Det er stas at Mina får muligheten til å skaffe seg gode referanser i AS Roma. Dette er referanser vi også vil kunne nyttiggjøre oss videre i vår utvikling.

Kjølv Eidhammer, hovedtrener ØHIL Elite

Vi i ØHIL Fotball ønsker Mina et godt treningsopphold i Italia!

Fordi det er gøy.