TIL ROMA: Mina Shaathun Bergersen går til AS ROMA. Originalfoto: Erik Johansen / NTB

Mina går til AS Roma


Mina Bergersen går til AS Roma. Etter prøvespill tidligere i sommer går Mina til Roma etter sommerferien. Mina har skrevet under en to-års kontrakt. Vi i ØHIL er stolte av å legge til rette for at jentene kan nå drømmene sine.

– Fotballen på jentesiden har endret seg og flere har nå ønske om å spille i utlandet og leve av fotballen sin, og vi som klubb skal legge til rette for at jentene kan nå disse drømmene – sier Kjølv Eidhammer, hovedtrener.

IMPONERT: Hovedtrener Eidhammer (bildet) er imponert over utviklingen Mina har vist i ØHIL. Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

Mina har vist veldig fin utvikling gjennom oppkjøringen til sesongen. Hun tar stadig nye steg og ser ut til å trives godt i vår treningsgruppe. Nivået hennes er nå at hun konkurrerer på lik linje med andre om spilletid i 1.div, som igjen resulterte i at hun startet mot Røa forrige kamp.

Mina har gode ferdigheter med ball og en god fot. I tillegg er hun sterk fysisk og har god fart. Vi ønsker Mina masse lykke til med sin videre utvikling i Roma. Dette er en stor mulighet for henne, og det viser at det finnes muligheter for yngre norske jenter til å få oppleve et «proffmiljø». En må ikke være på A-landslaget for å reise utenlands.

Kjølv Eidhammer, hovedtrener ØHIL Elite

Og hovedpersonen selv er veldig spent på reisen:

Jeg reiser ned første uka i august, og får noe som heter lærlingkontrakt. Da skal jeg tilhøre J19 og med mulighet for hospitering med A-laget. Det blir veldig spennende med ny kultur og at jeg må lære meg et nytt språk, siden italienerne er ikke så gode i engelsk. Jeg skal bo sammen med to andre Roma-spillere i nærheten av treningsområdet, det tror jeg blir gøy. Er veldig spent på å reise, men kommer til å savne den gode ØHIL-gjengen!

Mina Schaatun Bergersen, ØHIL Elite (snart AS Roma)
VISTE SEG FREM: Bergersen (bildet) fikk vist seg frem fra start mot Røa foran Ferd-publikummet. Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

Mina vil være en del av ØHIL Elite frem til avreise. Hele ØHIL Fotball ønsker Mina masse lykke til med profftilværelsen i Italia!

#FordiDetErGøy