Vi har mistet en mangeårig ressursperson i ØHIL håndball

Denne helgen mistet vi en av våre trofaste støttespillere, og mangeårig deltager i ledergruppa i ØHIL håndball. Marius Gebhardt omkom etter en fallskjermulykke i Tønsberg.

I går fikk vi i den usigelig triste beskjeden om at vår kjære utdanningsdriver i håndballgruppa, Marius Gebhardt omkom i en fallskjermulykke. Hver gang vi var sammen, delte Marius med oss, gleden og entusiasmen han hadde oppdaget i å hoppe fallskjerm. På litt over ett år hadde han hatt flere hopp enn de fleste, og toppet det hele med 2. Plass i NM for ikke lenge siden. Vi hadde en ledersamling for kun en uke siden, hvor Marius strålte, delte gode historier, lo og koste seg slik han alltid gjorde sammen med oss. Og vi med han. Marius var klok, omtenksom, kvikk i replikken, morsom og viste veldig tydelig at han satte stor pris på å være en del av håndballmiljøet, selv om datteren hans sluttet for noen år siden.


Marius – vi er utrolig glade i deg, og kan ikke tro at du er borte. Vi vil savne deg masse, og sender varme tanker til din datter og øvrig familie.

Du forlot verden da du gjorde det du likte best.

Hvil i fred ❤️

For styret og ledergruppa i ØHIL håndball – Hanne Wengaard