SEIRET: Fjorårs-KEA (bildet) kom seirende ut av hjemmekampen mot Fart. Nå venter en tøff bortematch i Hamar.

Møter Fart


I dag reiser KEA til Hamar for dagens borteoppgjør i 1. divisjon mot Fart. Kampen starter kl. 15:00 og kan sees her på Direktesport.

ØHIL står midt på tabellen, 2 poeng under serieleder Røa og 2 poeng over nedrykksstreken. Etter fire runder har samtlige lag avgitt poeng og det er fortsatt jevnt mellom de fleste lagene i tabellen. De hvitkledde fra Hosle står med to sterke hjemmeseire mot Grei og Åsane, et bortetap mot Amazon Grimstad og hjemmetap mot Røa nå sist helg. Les mer om Røa-kampen på Toppserien.no.

Fart på sin side står med et poeng etter tap mot Medkila, KIL/Hemne og Fløya- samt et uavgjort mot Amazon Grimstad. KEA kom seirende ut av begge oppgjørene mot Fart i fjor og står med 11 av 15 seire i de siste 15 kampene mellom ØHIL og Fart. Tilbake i 2018 vant Fart begge oppgjørene med resultatene 6-0 og 0-3, men over tid er det altså dagens bortelag, ØHIL, som har stått for de fleste seierne.

SLO FART: Fjorårets hjemmekamp mot Fart endte med 2-1 seier til hjemmelaget.

Hovedtrener Kjølv Eidhammer og resten av damelaget har gjennomført en god treningsuke etter et noe skuffende tap hjemme mot Røa.

– Vi var ikke spesielt fornøyd med det vi presterte mot Røa. Spillet vårt de siste kampene har vært noe stresset. Vi har jobbet oss gjennom dette i uka og håper på en god prestasjon mot Fart. Spillergruppa og oss i trenerteamet er revansjesugne mot før kampen mot Fart.

FORVENTER TØFF KAMP: Hovedtrener Eidhammer (bildet) forventer en tøff kamp mot tabelljumbo Fart. Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

– Vi møter et lag som foreløpig har fått dårlig betalt i flere gode kamper. De har spillere med erfaring på toppnivå, og laget jobber godt med å utvikle eget spill og enkeltspillere.

Hovedtrener Eidhammer tror på en tøff bortekamp mot et Hamar-lag som hittil har fått dårlig betalt i form av poeng.

– Fart er forsterket fra fjoråret og flere av de unge spillerne har fått mer erfaring. Vi strider til verket med respekt, men samtidig prøve å bidra til å spille en god fotballkamp.

Med skader og småsykdom i troppen er Eidhammer glad for at ØHIL har en bred spillerstall.

– Vi stiller med en tropp som har vist gode tendenser på trening. Vi merker nå at det er fint med god bredde i troppen, da vi fortsatt stiller sterkt med skader/sykdom i spillergruppa. Vi gleder oss til en ny kamp og satser på at prestasjonen blir god.

Fart – Øvrevoll Hosle
Kampstart 15:00
Fart Kunstgress
#fordidetergøy