MØTER RØA: En uke før seriestart i 1. divisjon møter damene Røa på Røabanen kl. 16:00. Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no

Møter Røa i generalprøven


Førstkommende lørdag spiller damelaget borte mot Røa. Hovedtrener Kjølv Eidhammer gleder seg til å prikke de siste detaljene før seriestart:

– Det nærmer seg seriestart for ØHIL Toppfotball, og generalprøven mot Røa blir derfor en fin pekepinn på hvor langt vi har kommet i utviklingen av laget i oppkjøringen. Troppen er noe preget av sykdom og skade, men vi håper og tror vi stiller et en prestasjonsjagende spillertropp på Røa-banen. Vi skal jobbe godt gjennom treningsuka for å spisse prestasjonen inn mot Røa-kampen og seriestart.

Vi har levert godt på mange områder gjennom vinteren og håper vi med friskere bein og positive tanker kan få en ytterligere spissing av form. Det er fin konkurranse i troppen og med alle friske og skadefrie tror vi at vi skal kunne slå godt fra oss mot Røa og i 1.divisjon i 2022. Vi forventer en tøff batalje mot et hardtarbeidende og fremoverrettet Røa-lag. Vi gleder oss til en tøff generalprøve før vi skal i gang med en spennende konkurranse-sesong.

Røa – ØHIL, lørdag 12.3 kl. 16:00