KLARE: Kjølv Eidhammer (bildet) og resten av damene på "KEA" er klare for Røa Dynamite Girls. Foto: Bildebyrån.

Møter Røa


Etter en god start står ØHIL med to hjemmeseire mot Grei og Åsane, og et tap borte mot Amazon Grimstad. På fredag spilte ØHIL treningskamp mot Toppserielaget Stabæk. ØHIL fikk en god fotballfysisk-gjennomkjøring der flere spillere fikk kampmatching- samtidig som en del spillere fikk frihelg. Selve kampresultatet var av den noe uheldige sorten (0-7), men alt i alt var det en god gjennomkjøring for ØHIL. Nå ser vi frem mot neste seriekamp som teller!

JUBELSCENER: ØHIL står nå med 2/2 seire på hjemmebane etter scoringer av kaptein Andrea Anderdal. Nå venter nok en toppkamp – denne gangen mot Geir Nordby sitt toppserie-vante mannskap fra Oslo. Foto: Bildebyrån

Førstkommende lørdag kommer Røa til Ferd Arena Hosle for å spille toppkamp i 1. divisjon. Storklubben fra Oslo med hele fem cup- og seriegull rykket i fjor ned fra Toppserien og har en klar ambisjon om å rykke rett opp igjen. Etter en noe «trøblete» start i årets sesong står de med 5 poeng på 4. plass, bak Hønefoss, Medkila og ØHIL som står med 6 poeng.

Klubbene som rykker ned fra Toppserien har ofte vært gode utfordrere til 1. plassen i 1. divisjon som gir direkte opprykk. Røa virket meget sterke i pre-season, men etter tre runder har altså to lag klarte å ta poeng fra de rødkledde fra Oslo.

100 kamper

Høyreback Anja Avdal kan få sin 100. obligatoriske kamp for ØHIL. Gledessprederen fra Lier står med 99 kamper før hjemmekampen mot Røa.

Anja Avdal er en spiller som har gode fortballfysiske egenskaper. I tillegg har hun en meget god høyrefot som er viktig for laget. Har fortsatt et noe uforløst potensiale, men er i fin utvikling. Dette selv om hun regnes som en rutinert spiller. Omskolert til høyreback i 2021 og viser gode tendenser i ny posisjon.

Hovedtrener Kjølv Eidhammer
ANJA I 100: Anja Avdal (bildet) kan få sin 100. obligatoriske kamp for ØHIL mot Røa. Her fra hjemmekampen mot Åsane. Foto: Bildebyrån

Vi ses på Ferd Arena Hosle førstkommende lørdag kl. 15:00. «Alle mann til pumpene!»

Fordi det er gøy.

All informasjon om kamparrangement finner man her.