NY TUR TIL NORD-NORGE: Joshualyn Favour Reeves og resten av damelaget er klare for nok en tur til nord der TIL2020 og tidligere ØHIL-spiller Kathrine Pleym venter. Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

Møter TIL2020 på Alfheim Stadion


På lørdag er det klart for ny runde i grunnspillet av årets 1. divisjon. ØHIL møter Tromsø IL 2020 i runde 10 kl. 15:00 på Alfheim Stadion. Hovedtrener Kjølv Eidhammer tror det blir en tøff kamp i Nord-Norge:

– Fredag ettermiddag setter vi oss på flyet til Tromsø for å møte det som kanskje er det beste laget i divisjonen. Vi har hatt en god treningsuke og er inne i en resultatmessig god periode. Vi er godt fornøyd med resultatene vi har fått hittil, men vi jobber hardt videre for å utvikle prestasjonene videre. For fire uker siden møtte vi TIL2020 på Hosle. Kampen endte med 5-1 seier, men bak det resultatet var det en jevn kamp spillemessig. Tromsø har spilt godt etter tapet mot oss, så vi må spille opp mot vårt beste for å få med oss noe hjem fra ishavsbyen.

THRILLER: Fjorårets kamp på Ferd Arena Hosle ble en thriller av de sjeldne. Kampen endte i poengdeling 3-3. YouTube: Toppserien sin kanal.

Les om serie- hjemmekampen mot TIL2020 her.

Les om vinterens treningskamp mot TIL2020 her.