Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

Møter Tromsø i treningskamp


Førstkommende søndag kommer 1. divisjonsklubben Tromsø til treningskamp på Ferd Arena Hosle kl. 13:00. Tromsø har tatt turen sørover for å spille mot Lyn og ØHIL. Damelaget vårt har nå spilt to treningskamper mot Toppserieklubbene Vålerenga og Kolbotn- og står nå med 1-0 og 0-1 på de to første treningskampene. Hovedtrener Kjølv Eidhammer gleder seg som vanlig til kamp:

– TIL2020 er et godt fotballag som vi slet litt med i 2021, med tap 1-2 borte og 3-3 hjemme (etter å ha ligget under 0-3 fram til 75.min). Vi får muligens besøk av tidligere ØHIL-veteran Kathrine Pleym som nå er proff i TIL.

ØHIL-VETERAN: Kathrine Pleym (i midten) har spilt over 50 kamper for ØHIL. Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

– Vi kommer fra to gode opplevelser mot VIF og Kolbotn. Vi har stått godt defensivt og jobber videre med å bli skarpere med ball i det offensive spillet vårt. Vi håper på en artig og offensiv kamp på søndag. Vi er inne i en tøff treningsperiode, men vi gleder oss til kamp. Litt sykdom i troppen, men vi stiller en god og bred tropp som viser fine tendenser på trening.

ØHIL – Tromsø
Søndag 6.2 kl. 13
Ferd Arena Hosle