Ny hovedtrener for herrelaget til ØHIL fotball

Felix Kristiansen Martinez er hovedtrener for ØHILs a-lag herrer i 2020.

Felix kom fra KFUM der han var trener for G16 interkrets. Tidligere jobbet han i Elverum mens tok bachelor i trenerrollen på Høyskolen i Innlandet på Elverum. I Elverum hadde han flere roller blant annet trener for rekruttlaget, juniorlaget i interkrets, analyseansvarlig for A-laget og barnefotballansvarlig. I tillegg var han også sonetrener i Indre Østland fotballkrets. Før Elverum jobbet Felix i Ready fra 2013 til 2015 både som lagstrener for G15, akademitrener og keepertrener.

– Vi er veldig heldig som har fått Felix til ØHIL, sier sportssjef Bjørn Frode Strand. Jeg kjenner han fra da vi jobbet sammen i Ready i 2013, og allerede da viste han gjennom sin personlighet en dedikasjon for å utvikle både lag og enkeltspillere. Siden da har han opparbeidet seg en veldig bra ballast. Han har vært i gang nå i tre uker, og det er en veldig bra utvikling rundt treningsgruppa på A-laget.  

Bjørn Frode Strand er svært fornøyd med å fått med seg Felix på laget!

Felix vil i tillegg til A-laget også ha treninger på akademiet tirsdager og torsdager pluss få et årskullsansvar. Han fullfører sin mastergrad i trenerrollen i fotball i mai 2020, og fra 1.juni vil Felix starte 100 % i ØHIL. Felix får med seg Erlend Bransdal som assistent på A-laget. Erlend startet 100 % i ØHIL i august 2019 og var da med i teamet til A-laget de siste månedene i 2019-sesongen. Erlend skal være hovedtrener for G19 i 2020.

– Det er veldig spennende å komme til ØHIL. Klubben er i en rivende utvikling, og det er mange gode folk her. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag. Det er også gode spillere på vei opp fra ungdomsavdelingen, og nå handler det om å skape en god treningskultur og gjeng der vi står sammen i med- og motgang. Det er også veldig bra å ha med Erlend med i teamet, og det at han også er hovedtrener for G19 gjør at vi har god kontroll over yngre spillere og kan styre belastningen best mulig ved spillere som er aktuelle for å være med både for A-lag og G19.

G19 rykket opp til 1.divisjon og A-laget spiller i 5.divisjon i 2020. Seriekampene på disse to kamparenaene er på torsdager, og det betyr at vi må ha to staller på senior og junior som er relativt uavhengig av hverandre, samtidig som det er et tett samarbeid.

Vi ønsker Felix velkommen til ØHIL, og gleder oss til å følge med A-laget videre.

ØHILs A-lag jobber hardt med rekrutteringen. Aktuelle spillere bes ta kontakt med Felix. Se egen sak for dette her https://ohil.no/vil-du-spille-fotball-for-ohil-i-5-divisjon/.