Ny sportssjef ansatt i ØHIL fotball

Det er med stor glede vi kan annonsere at Bjørn Frode Strand er ansatt som Sportssjef i ØHIL fotball fra og med 1. august!

Høsten 2018 inngikk ØHIL fotball et samarbeid med Bjørn Frode Strand i en rolle som klubb- og trenerutvikler. Samarbeidet viste tydelig at han hadde mye å tilføre klubben, og det har også trigget en motivasjon i Bjørn Frode til å ville gjøre mer hos oss. Da mulighetene åpnet seg for å diskutere en fulltidsstilling her hos oss, var vi derfor fra begge parter enkle å ha med å gjøre!

Som Sportssjef, vil Bjørn Frode overta oppgavene som administrativ leder Kirsten Vanberg og sportslig administrator Lise Janbu Eide har hatt de siste årene.

Bjørn Frode tar over ansvaret for administrasjon og sport etter Kirsten Vanberg og Lise Janbu Eide

Han vil altså ha hovedansvaret for både sport og administrasjon for begge kjønn. Det at gode strukturer er bygget opp fra tidligere, samt Bjørn Frodes bakgrunn fra fotballen, i tillegg til utdanningen som siviløkonom gjør oss svært sikre på det dette er den beste løsningen for ØHIL fotball videre. Dette i tillegg til erfaringen vi har hatt de siste månedene med alt han har fått til på fritiden sin, ved siden av fulltidsjobben i Strømsgodset.

ØHIL ønsker å rette en stor takk til Strømsgodset for en smidig prosess det siste halvåret; både at vi fikk lov til å bruke han i en mindre rolle fra starten, og nå at en permanent overgang lot seg gjøre på en best mulig måte.

Dette skriver Strømsgodset om saken

-Det er flere årsaker til at jeg takket ja til rollen som sportssjef i ØHIL fotball. I tiden jeg har vært involvert i klubben, har jeg merket hvor mange gode folk det er her. Jeg har lyst til å bruke mye tid med disse folka og være med på å lede klubben i den retningen som medlemmene ønsker.

Hva tenker du blir dine kjerneoppgaver i tiden som kommer?

-Det viktigste blir å jobbe videre med den retningen klubben ønsker å ta framover. Vi skal sørge for at hver spiller, fra 6 år til voksne, skal få et best mulig tilbud tilpasset sine ønsker, behov og nivå. Det er utrolig spennende å få jobbe i en klubb med fokus på hele utviklingsløpet, og med ØHILs størrelse og bredde, gir dette arbeidet større muligheter enn noe annet sted.

Vi som har vært tett på Bjørn Frode den siste tiden, og også vi som kjenner han fra før, vet at han kommer til å legge mye personlig innsats og prestisje med å lykkes med ØHIL-prosjektet, og vi gleder oss virkelig til han kommer i gang for fullt etter sommeren!

VELKOMMEN TIL OSS!