Ny styreleder i ØHIL Bandy


Tiden er kommet for et lederskifte i ØHIL Bandy. Bandystyret har informert hovedstyret om endringen som kommer i etterkant av klubbens årsmøte i mars. Endringen ble formelt godkjent på det ekstraordinære årsmøte nå i juni. Andreas Weidemann Hertzenberg er ny styreleder i ØHIL Bandy.

Eivind Thorne har siden 2012 vært i styret i ØHIL Bandy. Først som økonomiansvarlig og fra 2013 som styreleder. Styrevervet hadde han ved siden av å være spiller på a-laget, trener for yngre årganger og etter hvert spillendetrener for a-laget. Gjennom de 9 årene i styret har det vært to hovedprosjekter for styrearbeidet. Det første var å få fart og orden på økonomien i ØHIL Bandy. Nøkkelen til dette var større rekruttering, kontroll på medlemsmasse, mer inntektsbringende aktivitet og kontroll på kostnader. Fra 2015 har anleggsprosjektet for kunstis og kunstgress omtrent vært altoppslukende for både bandystyret, hovedstyret og ikke minst Eivind. I tillegg til å være leder av bandy påtok han seg også være prosjektleder for ØHIL Idrettspark – Kunstgress og kunstis på Hoslebanen. Med god støtte i et godt styre har bandygruppen fortsatt å vokse, styrke sin økonomi, økt rekruttering og nå endelig kan spaden settes i jorden for å bygge kunstis på Hoslebanen. Prosjektet har vært en livslang drøm for Eivind helt fra sine første skøytesteg på Hoslebanen i 7 årsalderen. Eivind har vært aktiv bandy og fotballspiller i ØHIL fra barndommen, selv om fotballskoene ble lagt på hylla for noen år siden.

Eivind vil fortsatt sitte i bandystyret, noe som er viktig for å sikre kontinuiteten i arbeidet, og overføringen av ansvaret til Andreas. Eivind vil gå inn i rollen som leder for sportslig utvalg og representant i klubbens idrettsutvalg. Endringen skjer etter eget ønske fra Eivind, slik at han kan fokusere mer på hva vi gjør på sport, og ferdigstillelse av kunstisbanen i ØHIL idrettspark.

Eivind har vært et at de fremste symbolene for ØHILs verdi FRIVILLIGHET i en årrekke. Han har gitt store deler av sin fritid til klubben, og det er helt rått hva han har fått til.


Ny styreleder

Bandystyret er overbevist om at de har truffet blink i jakten på ny leder for ØHIL Bandy. Det første møte ble avholdt 8. juni og entusiasmen var stor. Vi håper hele bandygruppen og resten av klubben tar godt imot Andreas Weidemann Hertzenberg.

-Jeg vil bare si at jeg føler meg beæret over å bli innlemmet i så flott selskap. Jeg er imponert over og ydmyk til all innsatsen styret har lagt i bandygruppen, og jeg gleder meg til å jobbe videre med dere som en del av gjengen, sier Andreas selv etter møtet.

Andreas har barn i 2012, 2010, og 2016 og de er aktive i flere av ØHIL sine idretter. Selv har han vært mye rundt disse årgangene, men ikke vært trener eller lagleder. Han spilte bandy i Stabæk fra han var 6 til han var 16 år. Vokst opp på Jar, gått på Grav, Ringstabekk og Eikeli. Han kjenner flere i bandymiljøet fra tiden i Stabæk. Andreas er utdannet siviløkonom og bedriftsleder, og har en kjernekompetanse innen ledelse og utvikling.

Vi gratulerer Andreas med et viktig og stort verv i ØHIL og ser frem til å få glede av hans kompetanse og kunnskap. Andreas er en som vil bygge videre, og ta over ledervervet som Eivind har ført på en så utrolig bra måte i den perioden vi har vært igjennom. Nå er det viktig at vi setter oss nye mål i den spennende og nye fasen vi går inn i.

Tusen takk til Eivind for all jobb for klubben så langt, og en stor takk rettes også til Andreas som overtar stafettpinnen som leder. Det er sko i størrelse 1 million som skal fylles, men vi er mange som skal backe og hjelpe deg i tiden som kommer:-)