GRUNN TIL Å SMILE: Kjølv Eidhammer og ØHILs damelag står nå med fem seire på rad i serien - seks på rad inkludert NM. Foto: Aleksander Larsen / Norske Fotballkvinner

Ny trepoenger for ØHIL Toppfotball

På lørdag tok ØHIL imot Amazon Grimstad FK til nok en serierunde og mulighet for å få enda en seier. Hovedtrener Kjølv Eidhammer oppsummerer:

En flott vårdag og en fin og grønn bane lagde en god innramming for kampen. Gjestene fra Grimstad har i innledningen av sesongen ikke fått med seg så mange poeng, men de kom til Hosle med noen gode prestasjoner i tidligere kamper. Kampen ble som forventet en tøff kamp, der vi måtte jobbe hardt for å få med oss tre poeng.

JUBILANT: Det ble nok en trepoenger da Anja Avdal feiret sin 24-årsdag på kampdag. Foto: Aleksander Larsen / Norske Fotballkvinner

I første omgang har vi god kontroll mot et lavtliggende Amazon-lag. Vi tar ledelsen 1-0 etter 15 min ved Ine Berre, og kunne med noe mer presisjon satt noen flere mål. Amazon har noen få tilløp til kontringer, men lite som truer Una. I pausen ble vi enige om å være tålmodige og bearbeide Amazon videre. Vi åpner andre omgang bra og fører kampen, men klarer ikke å sette mål nummer to. Amazon kommer mer med i kampen og vi lar oss stresse i større grad. Andre omgang preges av at vi er upresise og lite tålmodige. Denne omgangen var ingen fotballfest for spillere, trenere, publikum og Ultras, men vi står igjen med tre nye poeng og fem seire på rad i serien.

GOD STEMNING: Det var god kok i Ultrassvingen da ØHIL sikret sin femte på rad i serien, og sjette seieren på rad totalt.

Vi takker alle for kampen og vi får nå en god treningsuke, der vi får anledning til øve videre for å utvikle oss til neste kamp. De neste oppgavene for oss er NM 2. runde 18.5 mot HBK på Ferd og toppoppgjør mot Åsane på Ferd 22.5. Vi skal trene godt, få overskudd i vårsola og jakte nye gode prestasjoner.