Nye rulleski fra Sparebankstiftelsen DNB


ØHIL Langrenn ble tildelt kr 50.000 for innkjøp av rulleski fra Sparebankstiftelsen DNB tidligere i år. I søknaden la vi ved et budsjett på innkjøp av 29 rulleski for denne summen. Etter å ha fått en god pris fra vår sponsor Bull Ski & Kajakk fikk vi kjøpt 32 nye rulleski. Vi er veldig takknemlige for denne støtten og rulleskiene kommer til å bli mye brukt!

Etter skisesongen ble avsluttet har det vært en liten sesongpause. ØHIL Langrenn har et tilbud til alle født i 2009 og eldre om treninger og samlinger fra mai og til ordinær sesongstart etter høstferien. Denne Ivrig-gruppen har ofte treninger på rulleski og alle som ikke har egne rulleski kan låne nye rulleski gitt av Sparebankstiftelsen.

Her er et bilde fra treningen 27. mai.

Noen fra årgangen 2012 har også testet de nye rulleskiene. Det var veldig populært og vi avsluttet økten med bandykamp med rulleski.

I høst vil alle årganger starte med barmarkstreninger. Da vil en del av treningene foregå med rulleski og mange ulike årganger vil låne skiene gitt av Sparebankstiftelsen. Barna synes det er veldig gøy med rulleski og det gir verdifull skitrening før en kort og hektisk sesong på snø. Tusen takk fra alle oss i ØHIL Langrenn! 😊