ØHIL-akademiet godt i gang i 2018

Vi er godt i gang med oppstarten av fotballakademiet. Fem uker er snart ferdig og nærmere 140 barn har vært aktive på akademiet i januar og februar

Vi har hatt krevende måneder med mye snø og dårlig vær på akademiet så langt i 2018, men vi har allikevel klart å gjennomføre treninger alle dager. Det er ikke alle dager vi har hatt topp forhold og grønn matte, men det er fordi snøværet har vært veldig ekstremt. Vi må uansett takke banesjefen vår, Kay Prytz, for god måkejobb! Det er så flott at vi har så mange ivrige fotballbarn i ØHIL som dukker opp på trening uansett vær!

Vi har temauker på akademiet. Vi kjører to og to uker med samme tema. De to første ukene hadde vi sjef over ballen og ballek som tema. Da var det fokus på mange ballberøringer, føringer, konkurranser med mer. De to neste ukene var fokuset pasninger og mottak. Da fokuserte vi på å slå gode pasninger, hvordan slå gode pasninger og hvordan legge til rette ballen for å slå en god pasning. Denne uken er temaet avslutninger. Da skal spillerne øve på ulike avslutningsteknikker og hvordan tilpasse kraft i forhold til avstand fra målet.

Vi gleder oss til fortsettelsen og håper så mange barn som mulig dukker opp på akdemitreningene fremover. Akademiet varer til 12. april, før vi starter opp igjen med et nytt semester og ny påmelding.