ØHIL-avtalen: Bærum trafikkskole

ØHIL har inngått et nytt samarbeid i "ØHIL-avtalen". Bærum trafikkskole, som holder til på Hosle og på Gjettum, gir alle ØHIL-medlemmer som melder seg på til trafikalt grunnkurs via klubben en GRATIS kjøretime, i tillegg til en kick-back til klubben.

På vegne av klubben og våre medlemmer, har vi inngått en super avtale med Bærum trafikkskole. Dette er en lokal trafikkskole som blant annet holder til på Hosle senter. ØHIL vil håndtere påmeldinger til trafikalt grunnkurs, og vil da få 600,- pr påmelding. I tillegg får alle påmeldte via ØHIL-avtalen en gratis kjøretime.

– Merk: avtalen gjelder KUN ved påmelding via klubben, ikke ved påmelding direkte til kjøreskolen.

Både daglig leder i ØHIL, Sverre Nordby, og avtalepartner Asbjørn Arnesen i Bærum trafikkskole ser veldig positivt på avtalen.

ØHIL har mange medlemmer i målgruppen (primært 15-18 år), og en avtale der man kan gå på kurs og ha kjøretimer lokalt, få en gratis kjøretime, og som i tillegg gir en kick-back til klubben har store muligheter for å bli en suksess!

Arnesen ønsker å gi noen tips til de som ønsker å ta lappen:

– Det er alltid lurt å komme tidlig i gang med kjøreopplæringen, gjerne allerede ved 16 års alder. Det å ta en tidlig kjøretime, og så øve på kjøringen hjemme er en veldig god løsning, som også vil gjøre kostnadene ved å ta lappen rimeligere.

Vi håper våre ungdommer og foreldre setter pris på denne super-dealen og tar i bruk tilbudet.

Kursoversikt og påmelding gjøres her. 

 

Klikk her å mer informasjon om andre samarbeidspartnere i ØHIL-avtalen