ØHIL Fotball avlyser all aktivitet

Norges Fotballforbund har i dag, torsdag 12.mars, avlyst all breddeaktivitet ut april. Det gjelder alle aktiviter, altså kamper, treninger og samlinger. ØHIL Fotball følger selvsagt dette.

Oppdatert torsdag 12.mars kl 11.40.

Alle trenermøter, spillermøter og foreldremøter avlyses. Vi oppfrodrer alle trenere til å kommunisere via chat-grupper og sender ut felles informasjon til de gruppene det gjelder.

Vi skal selvsagt forberede oss på at fotballsesongen blir gjennomført i 2020, så planlegging av sesongen må gjøres.

Vi har ikke fått vite om noen tilfeller av smittede i ØHIL. Ta kontakt med Bjørn Frode Strand på 92817890 eller bjorn.frode@ohil.no dersom noen oppdager smitte.

Vi oppfordrer alle våre medlemmer om å følge generelle råd og være ekstra nøye med vaner som kan forebygge smitte.  Dette vil blant annet være:

  • Reduser omfanget av håndhilsing, klemming og nærkontakt
  • Hyppig og grundig håndvask
  • Bruk av antibac når håndvask ikke er mulig
  • Gode hoste- og nysevaner, dvs. hoste og nyse i papir som kastes eller i albuekroken hvis man ikke har papirlommetørkle
  • Hvis noen av ulike årsaker er satt i hjemmekarantene må de overholde karantenebestemmelser gitt av myndighetene 
  • Det er lov å trene egentrening, men vi anbefaler sterkt ingen nærkontakt ved trening. Vær på den sikre siden. Vær så snill å respektere dette. Vi vil komme tilbake til tips hvordan man kan trene de neste ukene for å holde formen vedlike.

Vi gjør løpende vurderinger i forbindelse med spredningen av koronaviruset, og følger informasjon fra FHI, Helsedirektoratet og NIF/Oslo idrettskrets.

Vi oppdaterer artikkelen når det foreligger ny/endret informasjon. 

Bærum kommunes koronatelefon skal avlaste medisinsk nødtelefon.
Nummeret er 67 50 59 99.

https://www.baerum.kommune.no/aktuelt/korona/

Følg ellers med på informasjon her:

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/