ØHIL fotball – påmelding for 2011-årgangen

Det er en glede å invitere årets førsteklassinger til fotball i ØHIL! Klubben har landets største fotballgruppe, og vi gleder oss til å ta i mot et nytt kull!

Øvrevoll Hosle IL inviterer alle gutter og jenter i 1. klasse på Bekkestua, Eikeli, Grav, Hosle skoler og Steinerskolen til å spille fotball.

Mange i 2011-årgangen fikk prøvesmake litt på fotball i fjor høst med ett par treninger og en nybegynnerturnering. Nå skal 2018-sesongen planlegges. Det første året er det i hovedsak treninger, deltagelse på interne/eksterne cuper og ikke seriespill.

Innmelding/ påmelding
Nytt av året er at vi ønsker at du/ dere melder inn barnet via Min idrett (klikk her), har du ikke benyttet Min idrett tidligere, ta en titt på denne videoen, husk at du må søke opp Øvrevoll Hosle IL, ikke ØHIL.

I tillegg vil vi at dere skal melde på deres barn via påmeldingsskjemaet som du finner her: Påmelding til fotball 2018 (klikk her)

Er dere usikker på om deres barn ønsker å spille fotball ønsker vi at dere melder på via påmeldingslinken, men vente med å melde barnet inn i klubben. Det er viktig at alle svarer via påmeldingslinken slik at vi får en oversikt med tanke på organisering av utstyr og drakter.

Foreldremøte
Aktivitetene i klubben er foreldredrevet, og for å klare å gi barna et godt tilbud trenger vi frivillige foreldre. Klubben tilrettelegger for barnefotballen, men klubben er avhengig av at initiativrike foreldre selv organiserer og gjennomfører treninger og aktiviteter for årgangen.

Vi avholder foreldremøte 19.mars om fotball i ØHIL for 2011-årgangen på klubbhuset ved Hoslebanen, Bispeveien 69.

Møtetidspunkter  
– Foreldre til jenter alle skoler kl. 18-19.15
– Foreldre til gutter alle skoler kl. 20-21.15

Agendaen for møtet er å informere om sesongen, velge årgangsansvarlig (koordinator mellom klubb og gruppen). I tillegg vil de som ønsker å bidra som trenere få treffe hverandre og få anledning til å komme sammen for å planlegge.

For mer informasjon om hvordan fotballen og klubben drives, les brosjyren Dette er ØHIL;
https://issuu.com/programigos/docs/dette_er_ohil_2015 eller gå inn på www.ohil.no

Treningstider
Vi fikk mange spørsmål om hvilke dager de enkelte gruppene skulle trene i forbindelse med oppstart av fjorårets 7-åringer og velger derfor å sende også dette i forkant av påmeldingen/ foreldremøtet.

 

Gruppe Sted Dag Tidspunkt
Bekkestua gutter Bekkestua kunstgress* Onsdag 17.00 – 18.00
Bekkestua jenter Bekkestua kunstgress* Onsdag 17.00 – 18.00
Eikeli gutter Eikeli grus (ØHILskogen) Tirsdag 17.00 – 18.00
Eikeli jenter Eikeli grus (ØHILskogen) Onsdag 17.00 – 18.00
Grav gutter Grav skole kunstgress Torsdag 17.00 – 18.00
Grav jenter Grav skole kunstgress Onsdag 17.00 – 18.00
Hosle gutter ØHILskogen Torsdag 17.00 – 18.00
Hosle jenter ØHILskogen Onsdag 17.00 – 18.00

* Ikke 100% bekreftet at vi får disponere Bekkestua kunstgress på onsdager

For øvrige spørsmål – ta gjerne kontakt med:

Administrativ leder i ØHIL fotball
Kirsten Vanberg
Telefon: 9503 6480, Epost : kirsten@ohil.no