ØHIL Fotball søker trener i stor eller liten trenerstilling

Vil du være fotballtrener på deltid? Eller ha flere roller som tilsammen utgjør en heltidsstilling?
Sjekk ut muligheten her i Norges største fotballavdeling.

Om Øvrevoll Hosle IL (ØHIL)
ØHIL Fotball har Norges største fotballavdeling med ca 1600 spillere. Klubben holder til i Bærum og klubbhuset er ved Hosle skole. Vi har åtte fulltidsansatte trenere, og i tillegg mange trenere i store og små deltidsstillinger og på engasjement.

På herresiden spiller A-laget i 6.divisjon. Vi ønsker å fortsette å bygge en spillergruppe som er gode forbilder og som hver uke forsøker å bli litt bedre. Vi har i 2021 hatt 250-300 tilskuere på alle våre hjemmekamper, og det har blitt opprettet en egen fanklubb, nemlig ØHIL Ultras.

Vi har mange gode og ivrige spillere i yngre rekker, og vi ønsker å være en utviklingsklubb som ser hver enkelt. Vi ønsker derfor, som en konsekvens av en god treningskultur og spillergruppe som er gode forbilder, å rykke opp til 4.divisjon i løpet av noen få år. På herrelaget i 2021 hadde vi seks spillere som også var trenere for ungdomslag i klubben.

Vårt damelag spiller i 1.divisjon og har ligget i toppen der de siste årene. ØHIL ble som en av tolv norsk klubber utnevnt av NFF som kraftsenter og utviklingsklubb i 2019 og får dermed økonomisk og sportslig støtte til rollen utviklingsansvarlig for kvinner. Vi har flere landslagsspillere i klubben. ØHIL Fotball er kjent for sin store jenteavdeling med ca 700 aktive jenter.

Vi har en av Norges flotteste kunstgressbaner, og på vinteren er banen like god da vi har undervarme og en banemann som alltid leverer.

Med gærne ØHIL Ultras på alle hjemmekamper har herrene snittet i underkant av 300 tilskuere på Ferd Arena Hosle.

Vi søker trener til A-lag herrer

Vi ønsker å tilegne oss en trener som:

 • – Kan videreutvikle den gode spillergruppa som allerede er i klubben
 • – Kan rekruttere nye spillere som passer inn i spillergruppa, er gode forbilder og som gjerne holder en eller to divisjoner høyere
 • – Kan bli en ØHIL-person som vil bygge opp et godt og bærekraftig a-lag over tid
 • – Ser på dette som et utviklingsmiljø mer enn et 6.divisjonslag, samtidig som man har respekt for at det også er 6.divisjon vi spiller i.

Vi søker jenteansvarlig 13-19 år

ØHIL er en av Norges fremste klubber på jentefotball, både når det gjelder antall og nivå. Aftenposten skrev om oss i sommer, og det samme gjorde «Fotballtreneren» (magasinet som går ut til 3000 fotballtrenere) i høst. Vi søker etter en som kan lede jentefotballen for ungdom, slik at vi tar vare på flest mulig og tilrettelegger for hver enkelt gjennom gode tilbud på ulike lag på alle årskull.

Spesielt viktig blir det å følge opp de yngste ungdomskullene siden disse går fra barnefotball til ungdom der også grupper fra ulike skoler sammenslås. J2009 mangler årgangsleder, så dette vil være en av oppgavene.

Vi søker trener til J17-1

Vi har 35 ivrige jenter og en strålende foreldregruppe som trenger en trener til sitt lag 1. Gruppa trener vanligvis fire ganger i uka i tillegg til kamp. Vi har et a-lag i 1.divisjon å se opp mot, samtidig som vi skal bevare alle gjennom positive opplevelser med fotballen. Se hvilke egenskaper vi ser etter nedenfor.

Vi søker trener til akademiet

Hver dag kl 14.45-16 har vi fotballtreninger for barn mellom 7-12 år. Treningene ledes av klubbens ansatte trenere og er et supplement til årgangstilbudet. Vi har mange gode trenere på akademiet, og vi ønsker enda flere.

Ønsker du 100 % stilling?

For den riktige kandidaten kan det være aktuelt med heltidsstilling. Rollen vil i så fall inneholde de fire rollene som nevnt over. Det vil være en svært krevende rolle med mange økter på feltet samt ledelse og administrering av mange mennesker.

I en slik rolle må man være forberedt på å jobbe på feltet fra kl 14 til 22 flere dager i uka, selvsagt med pauser som man selv styrer.

Dine egenskaper:

 • – Høy relasjonskompetanse
 • – Gode lederegenskaper
 • – God pedagogisk kompetanse
 • – Kjennskap til spillermarkedet i Oslo Vest / Bærum og kan hente riktige typer (gjelder for a-lag herrer)
 • – UEFA B-lisens eller formell idrettslig utdanning er en fordel
 • – Du må beherske norsk skriftlig og muntlig
 • – Høy arbeidskapasitet og gjennomføringskraft
 • – Grunnleggende IT-kompetanse (behersker blant annet Office-programmer)
 • – God kompetanse på sosiale media

Trenermiljø

Vi har et veldig godt sosialt miljø blant våre mange trenere i klubben. Flere av trenerne uttrykker at det er et spesielt bra trenermiljø i ØHIL. Når man jobber mange kvelder er det en stor fordel å få mye sosialt påfyll i arbeidsmiljøet. Det har vi fått til i ØHIL. Vi har også flere jenter i trenerteamet, og det gir en ekstra dimensjon.

Her er våre ansatte trenere.

Hva får du?

 • – Du får muligheten til å bidra til å utvikle klubben videre
 • – Du får være med i et utviklingsorientert trenermiljø
 • – Du får utstyrspakke
 • – Du får markedsbasert lønn

Send en CV pluss en søknad med beskrivelse av deg selv og hvorfor du ønsker å jobbe hos akkurat oss. Send til sportssjef Bjørn Frode Strand på bjorn.frode@ohil.no. Mobil: 92 81 78 90.

Frist: 10.januar 2022

Oppstart: Så fort som mulig.

De som er aktuelle for jobben vil bli kontaktet og eventuelt bli innkalt til intervjuer fortløpende.