ØHIL Fotball søker trener menn senior

ØHIL Fotball søker etter trener til senior menn. Laget ligger i 6.divisjon i 2022, og vi ønsker å komme oss oppover. En trener med nettverk til å hente dyktige spillere fra Oslo vest og Bærum er ønskelig. Les mer nedenfor om andre egenskaper vi ser etter.

Lagets trener i 2022 har flere roller i klubben som krever mye av hans tilstedeværelse og fokus. Derfor ser vi etter ny trener for a-lag herrer.

ØHILs A-lag herrer spiller i 2022 i 6.divisjon, og over tid ønsker vi å spille i 4.divisjon med en stor andel av spillere som har spilt i ØHIL i store deler av oppveksten. A-laget har som mål å ha en kamparena som skal fungere som et springbrett for de yngre spillerne vi har klubben. Dette gir sterke føringer for hvordan det skal arbeides på feltet og  hvilken kultur vi ønsker å skape. Vi ønsker å utvikle gode spillere i klubben, gjerne så gode at de forsvinner til større klubber når a-laget vårt ikke kan utfordre dem nok.

For å komme oss oppover i divisjonene er det behov for å rekruttere flere spillere til a-laget de neste to-tre årene. Derfor søker vi etter en a-lagstrener for herrene som kan rekruttere gode spillere som kan være aktuelle for ØHIL for 2023-sesongen.

Selv om vi mistet en del gjennom pandemien, har vi hatt flere gode tilvekster i troppen. Vi er fortsatt ikke helt der vi skal være, og vi ønsker fortsatt å forsterke troppen. For å nå målet om å ha et A-lag som kjennetegnes som en godt utviklingsklubb for unge spillere, sikter vi oss inn på 20 spillere på trening tre ganger i uka.

Det unike med herrelaget i ØHIL er at vi har mange tilskuere på våre kamper. Siden ØHIL har en av Norges største fotballavdelinger, er det mange yngre barn og unge som ser opp til a-laget. I 2021 ble supportergruppa ØHIL Ultras opprettet, og på flere kamper har vi hatt opp mot 300 tilskuere på kampene. Se mål og feiringer mot BVH oktober 2021 for å bli inspirert.

Egenskaper vi ser etter:

– Kan videreutvikle den gode spillergruppa som allerede er i klubben
– Kan rekruttere nye spillere som passer inn i spillergruppa og er gode forbilder
– Kan bli en ØHIL-person som vil bygge opp et godt og bærekraftig a-lag over tid
– Ser på dette som et utviklingsmiljø mer enn et 6.divisjonslag, samtidig som man har respekt for at det også er 6.divisjon vi spiller i.
– Kan bistå unge spilleres utvikling
– Håndterer administrative oppgaver innafor lagsdriften

For rett person kan det være mulig med større stilling. Se hovedannonsen her for mer info. I så fall kreves det stor arbeidskapasitet og allsidighet i utøvelse av oppgaver.

Treningsmengde
Per august 2022 trener gruppa to ganger i uka. Vi ønsker at ny trener rekrutterer spillere som har tilstrekkelig treningsvillighet til å trene tre ganger i uka.

Treningsareal:
Vi har tre kunstgressbaner av høy kvalitet, og på vinteren er banen like god da vi har undervarme og en banemann som alltid leverer.

Hva ønsker vi av deg?
– Høy relasjonskompetanse
– Gode lederegenskaper
– God pedagogisk kompetanse
– God kompetanse på spillemodell og metodikk
– UEFA B-lisens eller formell idrettslig utdanning er en fordel, men ikke et krav
– Beherske norsk skriftlig og muntlig

Søk ved å svare på spørsmålene i dette skjemaet.

Søknadsfrist: 1.september

Oppstart: 1.november 2022

Kontakt sportssjef Bjørn Frode Strand på bjorn.frode@ohil.no eller mobil: 92 81 78 90 for spørsmål.