ØHIL Fotballs Julekalender 2021: Luke 13


I dagens luke tar vi en titt på vårt G19-lag. Hovedtrener Erlend Bransdal har lånt den magiske julekalender-pennen. Take it away, Erlend!

Sesongen til G19 har vært veldig fin.

Starten av sesongen var veldig spesiell med både 1 meters avstandtreninger og nedstengning pga Covidrestriksjoner, men gjennom hele denne rare sesongen har denne gjengen bestående av 03- og 04-modeller vist en fantastisk treningsmoral og utviklet seg som lag og spillere.

Kampsesongen 2021 begynte veldig brått rett etter sommeren.
Vi gikk på to sure tap i de to første kampene mot Fornebu og Haslum.

Med en revansjesugen gjeng så vi oss ikke tilbake etter dette. De resterende siste 7 kampene av sesongen gikk vi ubeseiret og dermed sikret oss en fin 2-plass i serien. Med en måldifferanse på 33-18 og en 5-0 seier i siste kamp for sesongen avsluttet vi med stil.

Flere G19-spillere har gjort det godt på herrelaget. Andreas Stabell har vist seg som en målscorer av rang. Mot Fagerborg ble det scoring på langskudd.

Kommende sesong blir veldig spennende med flere ivrige unggutter som har kommet opp fra g16 og vil gi de spillere som allerede en del av g19 veldig bra konkurranse om plasser og vil kunne pushe hverandre til å utvikle seg enda mer.

Vi ønsker å konkurrere i toppen av 2 div og jage et opprykk til 1 div.

Jeg ønsker å takke hele G19 gjengen for en veldig fin sesong.

Sportssjef Bjørn Frode Strand har fulgt med på G19 sin sesong:

G19-1 utvikler seg stadig. Hovedtrener Erlend og spillerne har skapt god utviklingskultur i laget, og vi blir stolte av å se laget i action. Mange spillere har også vært viktig spillere på a-laget i 2021, og det er godt å se at vi har så bra forbilder på vårt juniorlag.

#ohilfotballsjulekalender