POSITIV: Hovedtrener for herrelaget i 2021-sesongen, Felix Barril, har mange positive ting å si om de mange gode prestasjonene på banen under årets sesong.

ØHIL Fotballs Julekalender 2021: Luke 14


I dagens luke av ØHIL Fotballs Julekalender tar vi for oss herrelagets sesong i 2021. Vi inviterte hovedtrener for 2021-sesongen, Felix Barril Kristiansen, til et intervju i ØHIL Fotball TVs julestudio:

Sportssjef, Bjørn Frode Strand, har også fulgt MSA tett:

2021-sesongen var 95 % opptur! Hvorfor var det ikke 100% Jo, vi manglet litt for mye i begge endene av banen, der kampene avgjøres, og vi tok for få poeng og rykket ned på minst mulig margin.

Men det var så mye positivt. De fleste av spillerne møtte hverandre for første gang et par uker før seriekamp. At det ble skapt en så bra gruppe på så kort tid er imponerende. Og spillet utviklet seg kjapt for hver kamp. Eneren og toeren i divisjonen, Hasle Løren og Korsvoll sa at vi var det klart beste laget de hadde møtt og skjønte ikke hvordan vi lå der vi lå.

Sist men ikke minst har laget spilt bra fotball, vært gode forbilder og skapt en enorm stemning på Ferd Arena med opp mot 300 tilskuere på alle hjemmekampene.

Vi ønsker herrene lykke til med neste sesong!