ØHIL Fotballs Julekalender 2021: Luke 20


I dagens luke tar styremedlem i ØHIL Fotball, Christine Liæker Lindberg, oss gjennom dagens tema: samarbeidspartnere.

I ØHIL spiller og jobber vi med fotball fordi det er gøy! Kompetente klubbtrenere og engasjerte frivillige foreldretrenere bidrar til dette hver eneste dag på tvers av gutte- og jentelag i alle aldre i hele ØHIL-land. Alle skal vite at uten bidragene fra de mange engasjerte frivillige, hadde ØHIL ikke hatt mulighet til å gi det sosiale og sportslige tilbudet klubben gjør i dag – tusen takk til dere alle!

I tillegg er det mange støttespillere som bidrar økonomisk og med annen nødvendig støtte – og det er det denne kalenderluken skal handle om. Mange har vært med i en årrekke, og enkelte er nye. Vi er naturligvis takknemlige for all støtte vi får og håper å se den også inn i de kommende årene.

TAKKNEMLIG: Christine er takknemlig for at vi har så mange støttespillere i ØHIL Fotball.

Det er ingen hemmelighet at det å skaffe sponsorer til klubben er krevende. Særlig har de to siste årene gitt oss utfordringer, som konsekvens av pandemien som på sin side har skapt stor usikkerhet i næringslivet. Ferds bidrag var enestående i 2020, og mange med Ferd støttet ivrig opp både i form av rene sponsorater og frivillige dugnadstimer. Det er fortsatt mange som bidrar – noen kun for å støtte opp – andre fordi de ser på ØHILs nedslagsfelt som en tydelig og attraktiv arena for å profilere seg i nærområdet. Uten å nevne enkeltaktører her, vil vi rette en stor takk til alle som har bidratt i 2021 – uten samarbeidet med alle dere som har bidratt ville det utfordrende året vi snart har lagt bak oss blitt enda tøffere. Vi er veldig takknemlige for alle bidragene og håper vi kan være med å skape verdier for dere også i 2022.

For en oversikt over våre samarbeidspartnere – trykk HER.

Vi benytter også anledningen til å nevne damelaget vårt. 3. plassen i 1. divisjon er solid, selv om spillere og trenere gjerne skulle tatt steget opp på 1. eller 2. plass, som ville gitt direkte opprykk eller kvalik til Toppserien. Vi håper 2022 blir året da vi klarer å ta steget og er topp motivert for ny sesong hvor ny matchbane blir åpnet og samtlige kamper direktesendt på TV gjennom Amedias streaming plattform Direktesport. Ny bane gir nye profileringsmuligheter i tillegg til at TV-kampene er godt besøkt. Kanskje er det noen som vil vurdere å benytte denne muligheten eller har en ide om hvem dette kan være en mulighet for – enten på banen, eller på kampantrekket til damelaget…Ikke nøl med å ta kontakt med Håvard eller meg – så kan vi følge opp!  

Kontaktpersoner i ØHIL Fotball:
Håvard, markedsansvarlig, haavard@ohil.no
Christine, styremedlem med ansvar for marked, cli@wiersholm.no

Ekstra interesserte kan lese fjorårets luke om samarbeidspartnere her. Takk for all støtten til våre mange støttespillere!