KEEPERANSVAR: Felix Martinez har godt grep om keepertilbudet i ØHIL Fotball.

ØHIL Fotballs Julekalender 2021: Luke 22


Hvordan ser helheten i keepertilbudet i ØHIL Fotball ut? Felix Kristiansen har keeperansvaret i klubben og tar oss gjennom tilbudet:

Da var det endelig den viktigste posisjonen på banen sin tur til å få ordet i denne fantastiske julekalenderen og for noen igangsettinger vi har sett i år! 

Keeperens år 2020 var et fantastisk år, men strafferedninger sitt år 2021 har vært enda bedre! Det keepertreningstilbudet vi har i klubben er det svært få klubber som kan matche! 

SIUU: Vår dyktige portugisiske keepertrener, Joao, tyr ofte til engelske gloser, men lærer seg stadig mer norsk.

På akademiet har Portugals egen Iker Casillas, João Leal, gjort en fantastisk jobb med de yngste. Her får gutter og jenter i alle aldre muligheten til å teste ut den viktigste posisjonen på banen, og hvor gøy det kan være!

Men det er ikke bare på akademiet vi har et fantastisk tilbud. ØHILs egen Santiago Cañizares, Henrik Myhre, har sammen med João gjennom året hatt fantastiske keepertreninger fra G2009 og helt opp til Menn Senior A. Her får keeperne god og tett coaching ukentlig på ærverdige Ferd Arena Hosle. 

KEEPERE: Henrik og Viggo er både keepere og keepertrenere i klubben. De elsker keeperrollen!

Det reddes også fryktelig godt på jentesiden uten noen farlige returer. ØHILs egen David Seaman, Viggo Luraas Haugen har sammen med Una Langkås (når du har spilt landskamper og vært på prøvespill hos LYON! så trenger man ikke noe kallenavn) hatt en stor påvirkningskraft på keeperne på jentesiden.  Også João har hatt en keeperhanske med her og sørget for at alle jenter som vil ha keepertrening, får mulighet til det. Vår egen Gisle Olstad som er UEFA A-keepertrener, trener de aller fremste keeperne i ØHIL Toppfotball- noe han har gjort på mesterlig vis i en årrekke. Han har også stått mellom stengene for herrelaget vårt for noen år siden.

Det er med andre ord ingen såpeglatte keeperhansker å se på Ferd Arena. Det kan vi rette en stor takk til João, Henrik, Una, Viggo og Gisle for!

Vi er heldige som har mange gode keepertrenere i ØHIL Fotball. Tusen takk til Felix Kristiansen for en dagens kalenderluke! Keepertrener på ØHIL Toppfotball, Gisle Olstad, låner den magiske kalender-pennen i morgen så det blir mer keeperinnhold. Følg med!