Foto: NFF Landslagsskolen.

ØHIL Fotballs Julekalender 2021: Luke 5


Flere yngre ØHIL-spillere bemerker seg på aldersbestemte sone- og kretslag. Vår u-ansvarlig på jentesiden, Zeid Saleh, har gitt oss oversikten:

Vi har mange jenter som viser veldig fin utvikling, det jobbes godt både av trenerne og jentene selv. Mange viser en enorm dedikasjon og bruker mye tid på egen utvikling, både gjennom lagsøkter og egentrening. De som er eller har vært tatt ut i år har gjort seg fortjent til en plass på sone gjennom godt arbeid over tid og gode uttaksøkter. 

J2006:
Ylvali Kise

TOMMEL OPP: Ylvali er veldig fornøyd med å være en del av landslagsskolen.

J2007:
Estella Turflinger
Klara Uvaag-Danielsen
Maja Revheim

J2008:
Anna Male Lien
Filippa Liæker Lindberg
Mathea Jansch

J2009:
Helene Garfjell
Kristine Bull-Haaversen

Fire av disse spillerne ble også tatt ut til kretssamling med kamper mot Østfold Fotballkrets helgen 27-28 november. Anna Male Lien (J2008), Estella Turflinger (J2007), Klara Uvaag-Danielsen (J2007) og Ylvali Kise (J2006). Alle fikk godt med spilletid og gode referanser å ta med seg tilbake til egen klubb.

REPRESENTERTE OSLO: Klara og Estella var blant ØHIL-spillerne som representerte Oslo i deres kamp mot Østfold i Østfoldhallen.

På guttesiden hadde vi også et par spillere fra G2009 som ble tatt ut. Ansvarlig på G2009, Mohamad Abu Hasan, har følgende å si om uttaket:

G2009 består av mange gode spillere og mennesker. I løpet av dette året så har mange vist positiv fremgang og tatt store steg sportslig. To av våre gutter – Mikkel Nessa og Kasper Feltman – har over lengre tid tatt store nok steg til at de først ble nominert av ØHIL til sonespill, for så å bli tatt med videre etter de tre innledende uttaksøktene. 

Dette er gutter som jobber effektivt og målrettet, og ønsker hele tiden å søke læring og utvikling. De representerer både ØHIL og G2009 på en veldig positiv måte, noe som gjør meg som årgangsleder og trener stolt. Stå på, gutter!

SONESPILLERE: Kasper og Mikkel er fornøyde med å komme inn på årets soneuttak.

ØHIL Fotball gratulerer alle sammen!