ØHIL Fotballs Julekalender: Luke 1


Første ut ØHIL Fotballs Julekalender 2020 er vår egen hærfører og sirkusdirektør, sportslig leder Bjørn Frode Strand. Bjørn Frode, BF eller Fruff om du vil, er en av de duracell-kaninene som rekker å gjøre veldig mye i løpet av en dag, samtidig som han drømmer om at dagen skal bestå av mer enn 24 timer. Det er ikke nok timer til å rekke alt!

Når han ikke sykler tur-retur Eikeli-klubbhuset, mellom møter, mails og hastende frister og gjøremål er han alltid på jakt etter neste «nivå opp». Du er god på spinningsykkelen sier du? Prøve å sykle samtidig som du løfter manualer i biceps curls og snakker i telefonen. Det er typisk BF-nivå.

Den energiske og ivrige lederen vår blir med inn i 2021. Hvorfor det, Fruff?
ØHIL er et eget samfunn. Jeg har trua på landsbyen. Der vi hjelper hverandre.

ØHIL er kjent for sitt høye foreldreengasjement. Disse sammen med det vi henter utenfra virker å bli utrolig bra.

Idretten har en sterk posisjon. Når det lokale idrettslaget funker på sitt beste, så gir det uvurderlige effekter på oppvekstsvilkårene til barna og ungdommen. ØHIL er svært viktig i vårt lokalmiljø, og jeg vil sammen med de mange fantastiske folka her bidra til å gjøre ØHIL til en bedre utgave av seg selv.

Bjørn Frode ønsker ikke bare å utvikle fotballspilleren, men menneske, den gode borgeren. Hans mantra går ut på at vi må skape trygghet, trivsel og mestring. Da har vi det gøy!

– Hva med kreativiteten din BF: har du noen gode fun facts til oss?

Har spilt i alle divisjoner fra 3.divisjon og ned. Har vært med på seks-åtte opprykk (Ullern 2, Lyn og Ready 2) og ingen nedrykk. Fikk tre kamper for Menn 40 i 2019. Trener hardt mentalt for å være klar til 2021. Trener forøvrig i rykk og napp, ikke i tråd med det jeg selv forkynner.

Som dere ser er det mye «nivå opp» og lite «nivå ned». Noe annet du vil legge til BF?

Trommis. Var også spansklæreren til Håvard (Hauge Haakonsen) på NTG-u.

Vi kan bekrefte at guitar og trommer spilles på høyt nivå når de ansatte møtes til avslutningsfest, men spanskglosene til Håvard har aldri imponert noen.

ØHIL Fotball gleder seg over nok et kalenderår med vår supre sportslige leder, Bjørn Frode Strand!